Αυτοί που ευθύνονται για τον ακρωτηριασμό εθνικού εδάφους και έχουν θέσει σε κίνδυνο τη φυσική και εθνική επιβίωση του κυπριακού ελληνισμού, δεν έχουν δικαίωμα να διαμαρτύρονται
Σάββατο 16.06.2018
Σάββατο 16.06.2018, από Γραφείο Τύπου

Ανεξάρτητα αν κάποιος συμφωνεί ή διαφωνεί με την απόφαση της ελληνικής κυβέρνησης για το Μακεδονικό, το γεγονός ότι οι νοσταλγοί της επαίσχυντης και προδοτικής επταετούς Χούντας των Αθηνών προκαλούν για πραγματοποίηση πραξικοπήματος και κατάλυση της Δημοκρατίας, αποτελεί τη μεγαλύτερη πρόκληση προς τα δημοκρατικά αισθήματα των πολιτών και κυρίως όσων αγωνίστηκαν εναντίον της δικτατορίας για την αποκατάσταση της Δημοκρατίας στην Ελλάδα. Την ίδια στιγμή αποτελεί πρόκληση προς τα δημοκρατικά αισθήματα και του κυπριακού ελληνισμού που ως αποτέλεσμα του προδοτικού πραξικοπήματος του 1974 εξακολουθεί να βιώνει τις συνέπειες της προδοσίας λόγω της τουρκικής εισβολής και κατοχής.

Αυτοί που ευθύνονται για τον ακρωτηριασμό εθνικού εδάφους και έχουν θέσει σε κίνδυνο τη φυσική και εθνική επιβίωση του κυπριακού ελληνισμού, δεν έχουν δικαίωμα να διαμαρτύρονται. Ας αναλογιστούν πρώτα τις δικές τους ευθύνες καθώς και αυτές των συνοδοιπόρων τους.

 

Λευκωσία, 16 Ιουνίου 2018

Ανακοινώσεις