ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ο Οδοντίατρος Ξένιος Κυριακίδης, ενώνει τις δυνάμεις του με το Κίνημα Σοσιαλδημοκρατών ΕΔΕΚ

Ο Οδοντίατρος Ξένιος Κυριακίδης, έχει εξαγγείλει τη συμπόρευσή του με την ΕΔΕΚ στη βάση της Πολιτικής Διακήρυξης της Κεντρικής Επιτροπής και έχει θέσει τον εαυτό του στην διάθεση του κόμματος.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης που είχαν ο Πρόεδρος της ΕΔΕΚ και ο Οδοντίατρος, Ξένιος Κυριακίδης, ο Μαρίνος Σιζόπουλος δήλωσε:

«Θέλω να ξανάκαλωσορίσω τον φίλο και συναγωνιστή Ξένιο Κυριακίδη στην κοινή προσπάθεια και στη συμπόρευση την οποία έχουμε αποφασίσει να προχωρήσουμε από κοινού για να στηρίξουμε αποφασίστηκα τον αγώνα του λαού μας για λειτουργική, δημοκρατική και βιώσιμη λύση, χωρίς εξαρτήσεις από τρίτες χώρες, με πλήρη επικράτηση του ευρωπαϊκού κεκτημένου αλλά κυρίως και τον αγώνα για να αλλάξουμε την κυπριακή κοινωνία. Θα συνεχίσουμε να βρισκόμαστε Δίπλα στον Πολίτη, για την Κύπρο. Ευχαριστώ πάρα πολύ Ξένιο μου για το γεγονός ότι μαζί θα δώσουμε αυτόν τον δύσκολο αγώνα, αυτές τις δύσκολες στιγμές που περνά η πατρίδα μας».
Ακολούθως ο Ξένιος Κυριακίδης δήλωσε ꓽ
«Αγαπητέ κ. Πρόεδρε δεν θέλω απλά να ευχαριστήσω, θέλω να εκφράσω την χαρά μου, γιατί βλέποντας το χαμόγελό σας στην συνάντηση μας, και εκείνος που μας βλέπει από τον πίνακα πίσω σας, ο Λυσσαρίδης, που είναι ο εμπνευστής όλων μας και ο καθοδηγητής μας, νιώθω σαν να και επέστρεψα από ένα ταξίδι αναζήτησης και προβληματισμού πίσω στην οικογένεια μου. Αυτό είναι εχέγγυο ότι ο αγώνας όχι μόνο θα είναι τίμιος, έντιμος, θα είναι χωρίς ιδιοτέλεια μόνο και μόνο για να ανεβάσουμε το Σοσιαλιστικό Κίνημα εκεί που πρέπει, που χρειάζεται κάθε ταλαιπωρημένος λαός όπως τον δικό μας. Ευχαριστώ πολύ».
Γραφείο Τύπου
Λευκωσία, 23 Οκτωβρίου 2020

You may also like