ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ο Γιατρός και Ειδικός Ακτινολόγος Δημήτρης Σοφοκλέους ενώνει τις δυνάμεις του με το Κίνημα Σοσιαλδημοκρατών ΕΔΕΚ

Ο Γιατρός και Ειδικός Ακτινολόγος, Δημήτρης Σοφοκλέους έχει εξαγγείλει τη συμπόρευσή του με την ΕΔΕΚ στη βάση της Πολιτικής Διακήρυξης της Κεντρικής Επιτροπής και έχει θέσει τον εαυτό του στην διάθεση του κόμματος.
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης που είχαν ο Μαρίνος Σιζόπουλος και ο Γιατρός και Ειδικός Ακτινολόγος Δημήτρης Σοφοκλέους,
Ο Πρόεδρος της ΕΔΕΚ δήλωσε:
«Θέλω να ευχαριστήσω τον φίλο και συνάδελφο Δημήτρη, για το γεγονός ότι αυτές τις δύσκολες στιγμές που περνάει η πατρίδα μας, συμπορεύεται μαζί με την ΕΔΕΚ, ενώνει τις δυνάμεις του στην κοινή προσπάθεια μας για αλλαγή για εξυγίανση αλλά πάνω απ’ όλα για στήριξη μια σωστής δημοκρατικής, λειτουργικής και βιώσιμης λύσης στο Κυπριακό. Μαζί Δημήτρη θα δώσουμε την μάχη και συνεχίζουμε».
Ακολούθως ο Δημήτρης Σοφοκλέους δήλωσεꓽ
«Κύριε Πρόεδρε είναι τιμή μου να συμπορευτώ μαζί σας για τις επόμενες βουλευτικές εκλογές, μετά και από τα τελευταία τραγικά γεγονότα που αφορούν την διαφθορά και το ΓεΣΥ, νομίζω δεν έχουμε άλλη επιλογή παρά να συμπορευθούμε. Είμαι στην διάθεση σας για τις επόμενες εκλογές. Ευχαριστώ».
Γραφείο Τύπου
Λευκωσία, 23 Οκτωβρίου 2020

You may also like