ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τριήμερη επίσκεψη Μαρίνου Σιζόπουλου στην Αθήνα και συναντήσεις με Παυλόπουλο, Μητσοτάκη, Τασούλα  κ.ά.

Αντιπροσωπεία του Κ.Σ. ΕΔΕΚ με επικεφαλής τον Πρόεδρο του κόμματος, Μαρίνο Σιζόπουλο, μεταβαίνει αύριο για τριήμερη επίσκεψη στην Αθήνα όπου θα έχει σειρά συναντήσεων με πολιτειακούς και πολιτικούς αξιωματούχους.

Ειδικότερα, ο Πρόεδρος της ΕΔΕΚ θα συναντήσει τον Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο, τον Πρωθυπουργό της Ελληνικής Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκη, τον Πρόεδρο της αξιωματικής αντιπολίτευσης και πρώην πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, εκπροσώπους των κομμάτων ΠΑΣΟΚ και ΚΚΕ, τον Πρόεδρο της Βουλής της Ελληνικής Δημοκρατίας Κωνσταντίνο Τασούλα και τον Πρόεδρο της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Εξωτερικών Υποθέσεων και Άμυνας Βουλευτή Κώστα Γκιουλέκα. Επίσης, ο Πρόεδρος της ΕΔΕΚ θα έχει συναντήσεις με παράγοντες της κυπριακής παροικίας της Αθήνας.

Τέλος, την Παρασκευή 29 Νοεμβρίου ο κ. Σιζόπουλος θα είναι ο κεντρικός ομιλητής σε εκδήλωση που διοργανώνεται με την ευκαιρία των 50 χρόνων από την ίδρυση της ΕΔΕΚ και τις πρόσφατες εξελίξεις στο κυπριακό και την ευρύτερη περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου.

Γραφείο Τύπου

Λευκωσία, 27 Νοεμβρίου 2019

You may also like