ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τα όσα δημοσιεύει σήμερα η σύνταξη της εφημερίδας «Χαραυγή» επιβεβαιώνουν την προσπάθεια συνειδητής και συστηματικής διαστρέβλωσης της πραγματικότητας

ΓΕΣΥ

Τα όσα δημοσιεύει σήμερα η σύνταξη της εφημερίδας «Χαραυγή» επιβεβαιώνουν την προσπάθεια συνειδητής και συστηματικής διαστρέβλωσης της πραγματικότητας.

Η διαδικασία για την απόρριψη του πολυασφαλιστικού συστήματος στο ΓεΣΥ ξεκίνησε με πρωτοβουλία της ΕΔΕΚ και του σημερινού Προέδρου της, με συγκεκριμένη επιστολή που απέστειλε στους αρχηγούς των κοινοβουλευτικών κομμάτων ΑΚΕΛ, ΔΗΚΟ και Κινήματος Οικολόγων Περιβαλλοντιστών τον Οκτώβριο του 2014 και η οποία δημοσιεύεται τόσο στο (ΚΥΠΕ – ΚΥΠΡΟΣ/Λευκωσία 10/10/2014 13:11, ΚΥΠΕ – ΚΥΠΡΟΣ/Λευκωσία 07/02/2019 14:13) όσο και στη σελίδα της ΕΔΕΚ (https://edek.org.cy/2019/oi-prospatheies-tis-edek-gia-tin-efarmogi-toy-gesy-epivevaionontai-apo-tin-istoria-tis-praxeis-tis-protaseis-kai-ta-osa-diachronika-echei-diekdikisei-gia-sosti-efarmogi-toy-gesy/).

Ως εκ τούτου είναι εκ του πονηρού τα όσα αναφέρει σήμερα η «Χαραυγή».

Είναι κατανοητό πως κάποιοι επειδή αντιλαμβάνονται ότι δημιουργούνται τεράστια προβλήματα όσον αφορά την εφαρμογή του ΓεΣΥ, προσπαθούν να αποποιηθούν τις δικές τους ευθύνες.

Άλλοι είναι που προωθούν σκοπιμότητες σε βάρος της ποιότητας που πρέπει να απολαμβάνουν οι πολίτες έξω από τη σωστή εφαρμογή του ΓεΣΥ.

Η δράση και οι πρωτοβουλίες της ΕΔΕΚ για άμεση και σωστή εφαρμογή του ΓεΣΥ για παροχή υψηλού επιπέδου ιατροφαρμακευτική περίθαλψη στους πολίτες και κύρια σε αυτούς που δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα να την αποκτήσουν με άλλους τρόπους, επιβεβαιώνονται από τις διαχρονικές θέσεις και ολοκληρωμένες προτάσεις που καταθέτει.

 

Λευκωσία, 23 Φεβρουαρίου 2019