ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Όταν υπάρχει ένας δομημένος διάλογος με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς, πολλά πράγματα μπορούν να αλλάξουν προς όφελος του Κύπριου πολίτη

Η σημερινή Ημερίδα έχει φέρει στο τραπέζι όλους τους εμπλεκόμενους φορείς όσον αφορά το Γενικό Σχέδιο Υγείας. Για μας είναι μια μεγάλη ευκαιρία για να συζητήσουμε τα όσα μας προβληματίζουν μέσα στο νέο περιβάλλον. Έχουμε συνειδητοποιήσει ότι όταν υπάρχει ένας δομημένος διάλογος με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς, πολλά πράγματα μπορούν να αλλάξουν και πολλά πράγματα μπορούν να γίνουν προς όφελος του Κύπριου πολίτη.

Σε ερώτηση δημοσιογράφου σχετικά με την απεργία στις 13 Δεκεμβρίου δήλωσε:

Εκείνο το οποίο θέλουμε να πούμε όσον αφορά την εξαγγελθείσα απεργία των κυβερνητικών γιατρών δηλαδή της ΠΑΣΥΚΙ της 13 του Δεκέμβρη, είναι ότι βρίσκεται σε εξέλιξη ένας δομημένος διάλογος με όλες τις συντεχνίες των κυβερνητικών γιατρών. Την προηγούμενη Τρίτη σε συνάντηση που είχαν με τον Πρόεδρο του Δ.Σ τους επεξηγήθηκε ότι το θέμα θα τύχει συζήτησης στην επόμενη συνεδρία του Δ.Σ. που θα λάβει χώρα στις 12 Δεκεμβρίου και είναι με μεγάλη έκπληξη που έχουμε ακούσει τα εξαγγελθέντα μέτρα.

Γραφείο Τύπου

Λευκωσία, 5 Δεκεμβρίου 2019

You may also like