ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Μέρα ορόσημο για την πορεία και την εξέλιξη που θέλουμε να έχουμε εντός της Ευρωπαϊκής Ένωσης

H 9η Μαΐου έχει καθιερωθεί ως η μέρα που οι χώρες της Ευρώπης αποφάσισαν να διασφαλίσουν την δημοκρατία, την ελευθερία, τις αρχές της ισότητας και του σεβασμού των ανθρωπίνων δικαιωμάτων σε ολόκληρη την Ευρώπη.

Αυτή η μέρα αποτελεί για όλους εμάς ορόσημο για την πορεία και την εξέλιξη που θέλουμε να έχουμε εντός της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Είναι η μέρα κατά την οποία το ευρωκοινοβούλιο μας προτρέπει να «διαλέξουμε το μέλλον μας» και να επιλέξουμε τη φωνή που θέλουμε να έχουμε μέσα στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.

Στις 26 Μαΐου ψηφίζουμε και αναλάβουμε την ευθύνη για το μέλλον μας. Ενισχύουμε την προοπτική διατήρησης μίας δημοκρατικής Ευρώπης με κοινωνική ευαισθησία. Αγωνιζόμαστε να διατηρήσουμε την Ευρώπη δημοκρατική και να την μετατρέψουμε σε Ευρώπη των πολλών, σε Ευρώπη των πολιτών.

Καλούμε τους πολίτες να ενδυναμώσουν την παρουσία της πατρίδας μας στην Ευρώπη με την ενίσχυση του ψηφοδελτίου της ΕΔΕΚ για εκλογή ευρωβουλευτή που θα συμμετέχει στη 2η μεγαλύτερη ομάδα του ευρωκοινοβουλίου, αυτή των σοσιαλιστών και που θα εργάζεται για να διασφαλίζει τα συμφέροντα της Κύπρου στην Ευρώπη,

Λευκωσία, 9 Μαΐου 2019