ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΓΙΑ ΕΠΑΡΧΙΑΚΕΣ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ

ΕΔΕΚ ΓΡΟΘΙΑ

Προς τα μέλη των Επαρχιακών Οργανώσεων Λευκωσίας, Λεμεσού και Λάρνακας του Κ.Σ. ΕΔΕΚ

Η Κεντρική Επιτροπή του Κ.Σ. ΕΔΕΚ με βάση τις πρόνοιες του Άρθρου 40 του καταστατικού του κινήματος στην 11η σύνοδό της, που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 8/9/2019 αποφάσισε  όπως προκηρυχτούν οι κενές θέσεις αξιωματούχων και μελών Επαρχιακών Επιτροπών και την πραγματοποίηση  Έκτακτων Επαρχιακών Εκλογικών Διαδικασιών για την συμπλήρωση των πιο κάτω θέσεων:

Λευκωσία: Επαρχιακού Οργανωτικού Γραμματέα και τριών μελών.

Λεμεσός: Επαρχιακού Οργανωτικού Γραμματέα και ενός μέλους.

Λάρνακα: Πρόεδρου Επαρχιακής Επιτροπής, Επαρχιακού Οργανωτικού Γραμματέα τεσσάρων μελών.

Η τελευταία ημερομηνία υποβολής υποψηφιοτήτων για την συμπλήρωση των θέσεων των Επαρχιακών Επιτροπών θα γίνεται στα Επαρχιακά γραφεία, μέχρι την Παρασκευή 20/09/2019 και ώρα 12:00 το μεσημέρι. Έντυπα υποβολής υποψηφιοτήτων θα υπάρχουν στα αντίστοιχα επαρχιακά γραφεία. Δικαίωμα ψήφου θα έχουν όλα τα μέλη που είναι εγγεγραμμένα στο μητρώο μελών του κόμματος μέχρι τον Μάρτιο του 2019.

Οι Έκτακτες Επαρχιακές Εκλογικές διαδικασίες θα διεξαχθούν την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2019, από τις 11.00 π.μ μέχρι τις 3.00 μ.μ. Οι εκλογικές διαδικασίες θα διεξαχθούν στα Επαρχιακά Γραφεία. Εκλογές δεν θα διεξαχθούν σε περίπτωση που οι υποψηφιότητες καλύπτουν τις κενές θέσεις.