ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΔΗΛΩΣΗ ΑΝΑΠΛ. ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΕΔΕΚ, Μ. ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΟΥ ΓΙΑ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΡΙΚ

ΑΝΑΠΛ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΔΕΚ ΜΑΡΙΑ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΟΥ

 

Εχθρική κίνηση προς τους εργαζομένους μπορεί να χαρακτηριστεί η χτεσινή καταψήφιση του προϋπολογισμού του ΡΙΚ από το κυβερνών κόμμα, το οποίο έχει και την απόλυτη ευθύνη για την όποια εικόνα παρουσιάζει το ΡΙΚ ως προς το εργασιακό καθεστώς και τους εργαζόμενους πολλών ταχυτήτων. Να διευκρινίσουμε ότι η τρίτη ταχύτητα εργαζομένων αποτελεί νεοφανές και πρόσφατο φαινόμενο το οποίο δημιουργήθηκε από τις προσλήψεις συνεργατών χωρίς διαφανείς διαδικασίες, με εμφανές το στίγμα των κυβερνώντων.

Αν και έγινε προσπάθεια από τον ΔΗΣΥ ώστε να απαντηθεί το ερώτημα γιατί καταψήφισε τον προϋπολογισμό της Δημόσιας Ραδιοτηλεόρασης, το μόνο που έχει καταφέρει είναι να δημιουργήσει περισσότερα ερωτήματα, ενδύοντας τις προθέσεις του κόμματος του με ωραιοποιημένες δικαιολογίες.

Εμείς, αποδεχόμαστε την πρόταση του ΔΗΣΥ για διάλογο, ώστε να εξασφαλίσουμε τη συνέχιση του και ταυτόχρονα την εξυγίανση του ΡΙΚ, από τους κακούς χειρισμούς της Κυβέρνησης και των υπευθύνων του ΡΙΚ που διορίστηκαν επί της σημερινής διακυβέρνησης όπου, ανάμεσα σε άλλα, έχουν περιθωριοποιήσει ικανά στελέχη του ΡΙΚ.

You may also like