ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΜΗΝΥΜΑ ΕΔΕΚ ΓΙΑ ΠΑΣΧΑ

ΕΥΧΕΣ ΕΔΕΚ ΓΙΑ ΠΑΣΧΑ 2018

Με την ευκαιρία της του Χριστού Ανάστασης, της κορυφαίας θρησκευτικής γιορτής της ορθοδοξίας, το Κ.Σ. ΕΔΕΚ απευθύνει θερμές ευχές προς όλο τον Κυπριακό Ελληνισμό.

Οι συμβολισμοί και οι παραλληλισμοί των παθών και της Ανάστασης του Κυρίου με τα πάθη και τους αγώνες του Ελληνισμού είναι ευδιάκριτοι λόγω των δοκιμασιών που εξακολουθεί να βιώνει ο λαός μας.

Είναι για αυτό που προσβλέπουμε στην αληθινή Ανάσταση που θα φέρει τη λύτρωση της Κύπρου μας από τα δεινά, τις δυσκολίες και τους εθνικούς κίνδυνους, αφού:

·         44 χρόνια μετά και ο Κυπριακός Ελληνισμός εξακολουθεί να δοκιμάζεται και να βιώνει την τουρκική κατοχή.

·         Σημαντικός αριθμός συμπατριωτών μας (γύρω στο 30%) ζει κάτω ή κοντά στο όριο της φτώχιας.

·         Αρκετοί συμπολίτες μας δεν έχουν πρόσβαση σε υψηλού επιπέδου ιατρική και ιατροφαρμακευτική περίθαλψη αφού εκκρεμεί η σωστή εφαρμογή του ΓεΣΥ.

·         Μεγάλος αριθμός νέων ανέργων επιστημόνων καταφεύγει στο εξωτερικό για να βρει μια αξιοπρεπή εργοδότηση ανάλογη των προσόντων του.

Η ΕΔΕΚ, το Σοσιαλιστικό Πατριωτικό Κόμμα της πατρίδας μας, θα συνεχίσει να αγωνίζεται για την πραγματική Ανάσταση του τόπου μας και προσβλέπει στην κορυφαία γιορτή της ορθοδοξίας ως πηγή έμπνευσης και ελπίδας για ελευθερία, δημοκρατία και δικαιοσύνη.

 

Λευκωσία, 6 Απριλίου 2018

You may also like