ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Για τη συνάντηση του Προέδρου της ΕΔΕΚ, κ. Μαρίνου Σιζόπουλου, με τον Πρόεδρο και τα μέλη του Διοικητικού Συμβούλιου του ΚΥΠΕ

ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΔΗΛΩΣΗ Η ΟΠΟΙΑ ΟΠΤΙΚΟΓΡΑΦΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ ΚΥΠΕ: https://youtu.be/Km7WYgxa6Pw

Πραγματοποιήθηκε σήμερα στα γραφεία της ΕΔΕΚ συνάντηση του Προέδρου της ΕΔΕΚ, κ. Μαρίνου Σιζόπουλου, με τον Πρόεδρο και τα μέλη του Διοικητικού Συμβούλιου του ΚΥΠΕ. Αμέσως μετά τη συνάντηση, ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του ΚΥΠΕ, κ. Ιωσήφ Ιωσήφ, δήλωσε:

«Καταρχάς θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον Πρόεδρο της ΕΔΕΚ και την αντιπροσωπεία του κινήματος που μας δέχθηκε σήμερα ως το νέο διοικητικό συμβούλιο του ΚΥΠΕ. Κατά την συνάντηση θέσαμε στον κύριο Σιζόπουλο και στους συνεργάτες του τις σκέψεις και τους προβληματισμούς μας για την αναμόρφωση και τον εκσυγχρονισμό του ΚΥΠΕ, είπαμε τον δρόμο τον οποίο σκεφτόμαστε να ακολουθήσουμε για τεχνολογική αναβάθμιση και για να μπορέσει το ΚΥΠΕ να παίξει ένα πιο σημαντικό ρόλο προς τα θέματα ενημέρωσης και πληροφόρησης. Μπορώ να πω ότι βρήκαμε την πλήρη κατανόηση του κόμματος της ΕΔΕΚ και γι’ αυτό ευχαριστούμε τόσο τον κύριο Σιζόπουλο όσο και τους συνεργάτες του και θα συνεχίσουμε να έχουμε μια ανοιχτή γραμμή επικοινωνίας ούτως ώστε να προωθήσουμε όλα τα θέματα για να αποκτήσουμε ένα πιο σύγχρονο και πιο μοντέρνο ΚΥΠΕ. Ευχαριστούμε πολύ κύριε Σιζόπουλε».

Στη συνέχεια ο κ. Σιζόπουλος δήλωσε:

«Και γω από την πλευρά μου θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο και τα μέλη της αντιπροσωπείας του ΚΥΠΕ για αυτήν την συνάντηση και για την ενημέρωση την οποία είχαμε. Σε μια εποχή όπου η ταχύτητα στις ειδήσεις πρέπει να είναι το κυρίαρχο και το ζητούμενο και κυρίως η ποιότητα της μεταφοράς αυτών των ειδήσεων είναι πάρα πολύ σημαντικό το ΚΥΠΕ να μπορεί να ανταποκριθεί σε αυτήν την αποστολή με την καλύτερη δυνατή επάρκεια λόγω του ότι και ως Κύπρος έχουμε ιδιαίτερα προβλήματα και ως εκ τούτου έχει και μια επαυξημένη ευθύνη το ΚΥΠΕ στην προβολή αυτών των ειδήσεων.

Γι’ αυτό από την πλευρά της ΕΔΕΚ έχουμε εκφράσει την πλήρη υποστήριξή μας στην προσπάθεια που αρχίζει να καταβάλλεται για την τεχνολογική αναβάθμιση του ΚΥΠΕ για την αναδιοργάνωση για να μπορέσει να καταστεί πολύ πιο αποτελεσματικό εις την προβολή των θέσεων και κυρίως της διεκπεραίωσης της εργασίας και του ρόλου του, αλλά και την ίδια στιγμή εύχομαι και ελπίζω οι δικές μας εισηγήσεις στη διαχείριση και στην αντιμετώπιση τέτοιων προβλημάτων ότι θα είναι εποικοδομητικές, θα τύχουν της ανάλογης αξιολόγησης και θα είμαστε στη διάθεσή σας οποιαδήποτε στιγμή και όποτε χρειαστεί να συμβάλλουμε σε αυτή την προσπάθεια.

H καινοτομία είναι αυτή που θα κάνει την διαφορά και εύχομαι ακριβώς ότι με καινοτόμες απόψεις, θέσεις και ιδέες θα μπορέσετε να πετύχετε το συντομότερο δυνατό τον στόχο τον οποίο έχετε θέσει που εμείς από την πλευρά της ΕΔΕΚ θεωρούμε ότι είναι πολύ σημαντικός και καίριος. Θεωρούμε ότι είναι αναπόδραστη ανάγκη να υλοποιηθεί αυτός ο στόχος».

Σε ερώτηση δημοσιογράφου για το αν η ΕΔΕΚ θα στήριζε αίτημα του ΚΥΠΕ για ενίσχυση σε ανθρώπινο δυναμικό, σε δημοσιογράφους, ο κ. Σιζόπουλος απάντησε:

«Ναι και σε ανθρώπινο δυναμικό και σε τεχνολογικό επίπεδο. Αλλά την ίδια στιγμή να υπάρξει  και μια σωστή αξιοποίηση του ανθρώπινου δυναμικού μέσα από την σωστή αναδιοργάνωση του πρακτορείου ούτως ώστε να μεγιστοποιήσει το πρακτορείο την προσφορά των ανθρώπων του για το καλύτερο και γρηγορότερο δυνατόν αποτέλεσμα».

Γραφείο Τύπου

Λευκωσία, 25 Οκτωβρίου 2018

You may also like