ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Δήλωση Ευρωβουλευτή ΕΔΕΚ Δημήτρη Παπαδάκη σχετικά με τις επισκέψεις των τ/κ εκπροσώπων το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο

ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Είναι τουλάχιστον θλιβερό, ελέω προεκλογικών σκοπιμοτήτων, επιτελεία να προσπαθούν να δημιουργήσουν θέμα για τακτικές που ακολουθούνται εδώ και χρόνια.

Είναι γνωστό ότι εκπρόσωποι των Τουρκοκυπρίων επισκέπτονται το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο και έχουν συναντήσεις με όλες τις πολιτικές ομάδες προσπαθώντας να παραθέσουν και τις δικές τους θέσεις.

Στην συγκεκριμένη περίπτωση για την οποία έγινε αναφορά ακολουθήθηκε η ίδια τακτική και μάλιστα ήμουν παρών στην εν λόγω συνάντηση και παρέθεσα τα επιχειρήματα της δικής μας πλευράς.

Κατανοούμε ότι μέσα στον προεκλογικό οίστρο υπάρχουν υπερβολές, αλλά η παραποίηση και διαστρέβλωση των γεγονότων δεν περιποιεί τιμή για αυτούς που συμπεριφέρονται κατ’ αυτό τον τρόπο, και ειδικότερα για αυτούς που η παράταξή τους επισκέπτεται κρυφά τον κ. Ακιντζί στο ψευτοπροεδρικό.

Είναι τουλάχιστον γελοίο να γίνεται αναφορά στο ότι δήθεν οι Σοσιαλιστές ήταν εναντίον της έκδοσης ψηφίσματος για την παραβίαση της ΑΟΖ της Κύπρου από την Τουρκία το 2014. Ας ανατρέξουν λοιπόν στις συζητήσεις τότε εντός του Ευρωκοινοβουλίου και θα διαπιστώσουν ότι το ψήφισμα στηρίχτηκε στο πολύ σκληρό για την Τουρκία κείμενο της ομάδας των Σοσιαλιστών.

Άλλο προεκλογικός αγώνας και άλλο προσπάθεια ψαρέματος σε θολά νερά.

You may also like