ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Καλά Χριστούγεννα και Καλή Λευτεριά

ΕΔΕΚ ΕΥΧΕΣ

Το Κίνημα Σοσιαλδημοκρατών ΕΔΕΚ εύχεται σε όλο τον κυπριακό λαό υγεία, πρόοδο, προσωπική και οικογενειακή ευτυχία σε μια πατρίδα ελεύθερη και δημοκρατική.

Στην εκπνοή του 2017 η μεγάλη γιορτή της Χριστιανοσύνης γιορτάζεται και πάλι σε μια ημικατεχόμενη πατρίδα όπου τα ανθρώπινα δικαιώματα και ελευθερίες καταπατούνται παράφορα ενώ οι συνέπειες όσων έλαβαν χώρα τον Μάρτιο του 2013 είναι ακόμα ορατές τόσο στα στατιστικά δεδομένα όσο και στο βιοτικό επίπεδο των συμπατριωτών μας.

Είναι ευχή και ελπίδα μας οι μέρες αυτές να αποτελέσουν την απαρχή για αναθεώρηση όλων εκείνων των απαράδεκτων υποχωρήσεων που οδηγούν σε μια λύση τουρκικών προδιαγραφών. Να γίνει η αφετηρία για υιοθέτηση και εφαρμογή των ψηφισμάτων του ΟΗΕ και των ομόφωνων αποφάσεων του Εθνικού Συμβουλίου του 2009 που οδηγούν σε μία δίκαιη, δημοκρατική, λειτουργική και βιώσιμη λύση. Μια λύση που θα απελευθερώνει πραγματικά την πατρίδα μας και θα δημιουργεί ένα περιβάλλον ασφάλειας και ευημερίας μακριά από τον τουρκικό επεκτατισμό.

Για την ΕΔΕΚ η εκπλήρωση των πιο πάνω θα έρθει μέσα από την υιοθέτηση της νέας στρατηγικής για την Κυπριακή Δημοκρατία και τη λύση του Κυπριακού και μέσα από τα μέτρα εκείνα που οδηγούν σε πλήρη αποκατάστασή της μεσαίας τάξης, όπως αυτά συνδιαμορφώθηκαν από τις δυνάμεις της αλλαγής που στηρίζουν την υποψηφιότητα του Νικόλα Παπαδόπουλου.

Χρόνια Πολλά και Καλή Λευτεριά!

You may also like