ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΚΩΣΤΗΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ: Η αλήθεια ποτέ δεν έβλαψε κανένα (video)

Κατανοούμε την ανησυχία και τον πανικό που έχει καταλάβει το Προεδρικό γιατί αποκαλύφθηκε η συστηματική και οργανωμένη παραπληροφόρηση του κυπριακού λαού για όσα συζητεί και όσα συμφωνεί ο Πρόεδρος Αναστασιάδης πίσω από τις πλάτες του.

Η αλήθεια ποτέ δεν έβλαψε κανένα. Αυτό που έβλαψε ήταν οι συνωμοσίες της σιωπής και το παρασκήνιο.

Γιατί ο Πρόεδρος και οι συνεργάτες του αποφεύγουν να απαντήσουν επί της ουσίας;

Αυτά που ο συναγωνιστής Σιζόπουλος αποκάλυψε, ανταποκρίνονται ή όχι στην πραγματικότητα;

Για χάριν της ιστορίας αυτοί που επικρίνουν τον Πρόεδρο της ΕΔΕΚ παρασιωπούν το γεγονός ότι και στο παρελθόν έχουν δημοσιοποιηθεί πρακτικά του Εθνικού Συμβουλίου.

Να τους υπενθυμίσουμε ότι:

  • Ο πρώην Πρόεδρος της Δημοκρατίας Γλαύκος Κληρίδης στο βιβλίο του «Η Κατάθεση μου», (σελ. 507, Τόμος Δ’, εκδ. 1991) αποκαλύπτει πρακτικά του Εθνικού Συμβουλίου.
  • Ο πρώην Πρόεδρος της Δημοκρατίας Γιώργος Βασιλείου στο βιβλίο του «Κύπρος -Ευρωπαϊκή Ένωση» δημοσιεύει πρακτικά του Εθνικού Συμβουλίου (Παράρτημα 2, σελ. 387, εκδ. 2004)
  • Ο ίδιος ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας στη δημόσια ομιλία του στη Βουλή στις 11 Φεβρουαρίου 2016 αποκαλύπτει πρακτικά του Εθνικού Συμβουλίου για να δικαιολογήσει τις απαράδεκτες υποχωρήσεις του.

Καλούμε ξανά τον Πρόεδρο Αναστασιάδη και τους συνεργάτες του να απαντήσουν εάν όσα αποκάλυψε ο Μαρίνος Σιζόπουλος εάν είναι αλήθεια ή όχι;