ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Κορυφή του παγόβουνου οι αποκαλύψεις για το κυπριακό ποδόσφαιρο

Εκφράζουμε την ικανοποίηση μας για τις προσπάθειες της Γενικής Εισαγγελίας να οδηγήσει ενώπιον της Δικαιοσύνης όσους οργανωμένα και μεθοδικά  καταδυναστεύουν και εκμεταλλεύονται το κυπριακό ποδόσφαιρο. Αναγνωρίζουμε ασφαλώς ότι όλες οι καταγγελίες και οι κατηγορίες εναντίον εμπλεκομένων πρέπει να αποδειχτούν ενώπιον δικαστηρίου.

Είναι όμως τοις πάσοι γνωστό ότι οι τελευταίες αποκαλύψεις για τα κακώς κείμενα στο κυπριακό ποδόσφαιρο αποτελούν την κορυφή του παγόβουνου. Η κοινωνία όλη γνωρίζει ότι το κυπριακό ποδόσφαιρο ταλανίζεται από την κομματοκρατία και έχει μετατραπεί σε αρένα κομματικών συμφερόντων και περιχαράκωσης οπαδών. Η κοινωνία όλη γνωρίζει ότι το κυπριακό ποδόσφαιρο, στο οποίο διακυβεύονται τεράστια οικονομικά συμφέροντα, ποδηγετείται από το παρασκήνιο.

Αμετακίνητη θέση της ΕΔΕΚ είναι ότι πρέπει να επέλθει πλήρης κάθαρση στο χώρο του λαοφιλούς αθλήματος. Ούτε η κομματικοποίηση του ποδοσφαίρου, ούτε τα οικονομικά συμφέροντα που νέμονται το κυπριακό ποδόσφαιρο έχουν σχέση με το ευ αγωνίσθεσαι και το αθλητικό ιδεώδες.

You may also like