ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ο Νομικός Βίκτωρας Ακάμας, ενώνει τις δυνάμεις του με το Κίνημα Σοσιαλδημοκρατών ΕΔΕΚ

Ο Νομικός Βίκτωρας Ακάμας, έχει εξαγγείλει τη συμπόρευσή του με την ΕΔΕΚ στη βάση της Πολιτικής Διακήρυξης της Κεντρικής Επιτροπής και έχει θέσει τον εαυτό του στην διάθεση του κόμματος.
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης που είχαν, ο Μαρίνος Σιζόπουλος και ο Βίκτωρας Ακάμας, ο Πρόεδρος της ΕΔΕΚ δήλωσεꓽ
«Αγαπητέ Βίκτωρα, θα ήθελα πραγματικά από τα βάθη της ψυχής μου να σε ευχαριστήσω για το γεγονός ότι αυτές τις δύσκολες στιγμές για την πατρίδα μας, ενώνεις και εσύ τις δυνάμεις σου με το Σοσιαλιστικό Κίνημα της Κύπρου, για την επίτευξη των υψηλών αλλά πάνω απ’ όλα των εθνικών και των έντιμων στόχων τους οποίους έχουμε θέσει. Να υπερασπίσουμε την ανεξαρτησία και την κρατική υπόσταση της Κυπριακής Δημοκρατίας την περίοδο όπου δέχεται τις ασύμμετρες απειλές του Τούρκου κατακτητή για μια δημοκρατική, λειτουργική και βιώσιμη λύση στο Κυπριακό όπου όλοι οι κάτοικοι ανεξάρτητα από φυλετική, εθνοτική προέλευση να απολαμβάνουν των ίδιων πολιτικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων.
Σε μια περίοδο που το κύρος της Κυπριακής Δημοκρατίας καταρρακώνεται λόγω της ασυδοσίας και των σκανδάλων που ταλανίζουν την κοινωνία μας, εμείς θα πρέπει να ανορθώσουμε το ανάστημα μας και να συμβάλουμε με όλες μας τις δυνάμεις στο να επέλθει η απαιτούμενη, κυρίως και από τον λαό, κάθαρση ολόκληρου του συστήματος. Γι’ αυτό για ακόμη μια φορά θα ήθελα να σε ευχαριστήσω γιατί και η δική σου συμπόρευση σε αυτόν τον αγώνα είναι πάρα πάρα πολύ σημαντική. Βίκτωρά μου σε ευχαριστώ πολύ».
Ακολούθως ο Βικτώρας Ακάμα δήλωσε ꓽ
«Αγαπητέ Πρόεδρε ήταν τιμή μου. Αποφάσισα να πορευτώ μαζί με την ΕΔΕΚ. Θεωρώ ότι οι στόχοι είναι τεράστιοι που έχει το κόμμα να αντιμετωπίσει, για να αντιμετωπιστούν τα διάφορα σοβαρά προβλήματα που ταλανίζουν την κοινωνία μας. Οι τροποποιήσεις που χρειάζεται η κοινωνία είναι τεράστιες. Πρέπει να ανακτήσουμε το όνομα του καλού κράτους μας ξανά, το οποίο έχει καταρρακωθεί και είμαι δίπλα σας, να αγωνιστώ μαζί σας με όλες μου τις δυνάμεις για το καλό του τόπου μας, μαζί σας».
Γραφείο Τύπου
Λευκωσία, 23 Οκτωβρίου 2020

You may also like