ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Με συγκεκριμένες δράσεις πρόληψης η αντιμετώπιση των σοβαρών κοινωνικών προβλημάτων που αντιμετωπίζει σήμερα η πατρίδα μας

Δηλώσεις Προέδρου Κ.Σ. ΕΔΕΚ και Προέδρου Αρχής Αντιμετώπισης εξαρτήσεων μετά από τη σημερινή τους συνάντηση

Πραγματοποιήθηκε σήμερα συνάντηση ανάμεσα στον Πρόεδρο της ΕΔΕΚ και τον Πρόεδρο της Αρχής Αντιμετώπισης Εξαρτήσεων. Αμέσως μετά τη συνάντηση ο κ. Χρύσανθος Γεωργίου δήλωσε:

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο της ΕΔΕΚ και την ΕΔΕΚ για την επίσκεψη στην Αρχή Αντιμετώπισης Εξαρτήσεων Κύπρου. Προχωρήσαμε σε μια ενημέρωση για την παρούσα κατάσταση όσον αφορά τις εξαρτήσεις στην Κύπρο, για τη συζήτηση της Εθνικής Διαβούλευσης που γίνεται για την εθνική στρατηγική και ακούσαμε τις απόψεις της ΕΔΕΚ.

Μας χαροποιεί το γεγονός ότι σε πολλά ζητήματα οι απόψεις της ΕΔΕΚ ταυτίζονται μαζί με τις απόψεις της Αρχής Αντιμετώπισης Εξαρτήσεων Κύπρου και είμαι σίγουρος ότι ξεκίνησε, υπήρχε, υπάρχει και θα υπάρχει μια στενή σχέση και συνεργασία στην προσπάθεια να βοηθήσουμε την κοινωνία και ειδικότερα τα νέα παιδία».

Ακολούθως ο κ. Σιζόπουλος δήλωσε:

«Από την πλευρά της ΕΔΕΚ και εμένα προσωπικά θα ήθελα να ευχαριστήσω τον φίλο και συνάδελφο μου τον Άθω Γεωργίου και τους συνεργάτες του για αυτή την πολύ κατατοπιστική ενημέρωση που είχαμε σήμερα γύρω από τους στόχους και τη δράση της Αρχής.

Θα ήθελα να τον διαβεβαιώσω ότι από την πλευρά ΕΔΕΚ, θα συντονίσουμε από κοινού τις προσπάθειες μας στο να διαμορφώσουμε πλάνα και δράσεις πρόληψης, όλων αυτών των σοβαρών κοινωνικών προβλημάτων που αντιμετωπίζει σήμερα η πατρίδα μας, αρχίζοντας όσο πιο νωρίς μπορούμε για να έχουμε και τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα.

Αυτή η συνεργασία θα συνεχίσει μέσα από την αλληλοενημέρωση αλλά κυρίως μέσα από τον συντονισμό δράσεων».

Γραφείο Τύπου

Λευκωσία, 25 Ιουνίου 2020

 

 

You may also like