ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Καλούμε τους δημότες Αγλαντζιάς την Κυριακή να υπερψηφίσουν την Μαρία Βασιλειάδου ως τη νέα Δήμαρχο τους

Αναφορικά με πρόταση του επιτελείου του κ. Κωνσταντίνου, υποψήφιου του ΔΗΣΥ, για την Δημαρχία Αγλαντζιάς, επισημαίνουμε τα εξής:

  1. Καθ’ όλη τη διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας ο κ. Κωνσταντίνου απέφυγε επιμελώς να αντιπαρατεθεί με επιχειρήματα σε συζητήσεις που διοργάνωσαν όλα σχεδόν τα μέσα μαζικής επικοινωνίας αρνούμενος να παραστεί και επικαλούμενος διάφορους λόγους.
  2. Η άρνηση του κ. Κωνσταντίνου να παραστεί στις πιο πάνω συζητήσεις αποτελεί ουσιαστικά περιφρόνηση των δημοτών της Αγλαντζιάς, απουσία προγραμματικών θέσεων και πάνω απ’ όλα αδυναμία να παρουσιάσει προτάσεις και τρόπους επίλυσης των μεγάλων προβλημάτων του Δήμου.
  3. Η επαναφορά πρότασης του εκλογικού επιτελείου του κ. Κωνσταντίνου γίνεται καθαρά για επικοινωνιακούς λόγους αφού ούτε ο απαραίτητος χρόνος υπάρχει για προετοιμασία, και το κυριότερο δεν μπήκε στο κόπο να απαντήσει στα ερωτήματα που έθεσε εδώ και μέρες η ΕΔΕΚ που αφορούν διαδικαστικά θέματα της πρότασης του.
  4. Οι δημότες της Αγλαντζιάς είχαν την ευκαιρία να ακούσουν όλους τους υποψηφίους. Γνωρίζουν ποιοι έχουν όραμα για την ορθολογιστική ανάπτυξη του Δήμου και ποιοι όχι. Η Μαρία Βασιλειάδου με αίσθημα ευθύνης απέναντι στους δημότες κατέθεσε προτάσεις και πρότεινε λύσεις για τα μεγάλα προβλήματα του Δήμου Αγλαντζιάς.
  5. Καλούμε τους δημότες Αγλαντζιάς την Κυριακή να υπερψηφίσουν την Μαρία Βασιλειάδου ως τη νέα Δήμαρχο τους.

 

Γραφείο Τύπου

Λευκωσία, 29 Ιουλίου 2020

You may also like