ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΥΓΝΩΜΟΣΥΝΗ, ΘΑΥΜΑΣΜΟΣ, ΕΚΤΙΜΗΣΗ

Αυτά αξίζουν σε όλους, όσοι εργάζονται στη πρώτη γραμμή στον χώρο της υγείας και προσφέρουν, όχι μόνο τις υπηρεσίες τους, αλλά τη ψυχή τους, στους πάσχοντες συνανθρώπους μας δήλωσε η Αναπληρωτής πρόεδρος της ΕΔΕΚ Μαρία Βασιλειάδου στην είσοδο του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας όπου μετέβηκε για να αφήσει γαρύφαλλα σε όλους τους νοσηλευτές που εργάζονται.

«Παγκόσμια μέρα του νοσηλευτή σήμερα, και όπως κάθε χρόνο, βρισκόμαστε εδώ, για να προσφέρουμε ένα λουλούδι και να πούμε ένα ευχαριστώ στους νοσηλευτές μας.

Φέτος όμως, αυτό το ευχαριστώ έχει μεγαλύτερη αξία, γιατί οι άνθρωποι αυτοί αξίζουν τον απόλυτο θαυμασμό μας για την συνέπεια, την ευθύνη και την αυτοθυσία, με την οποία περιθάλπουν όσους συνανθρώπους μας έχουν ασθενήσει από τον ιό, μένοντας μακριά από τις δικές τους οικογένειες και με κίνδυνο της ζωής τους.

Το νοσηλευτικό προσωπικό αποτελεί την ραχοκοκαλιά του οικοδομήματος της υγείας κάθε χώρας.  Εμείς το αναγνωρίζουμε και στεκόμαστε δίπλα τους,  στους αγώνες τους για διεκδίκηση καλύτερων συνθηκών εργασίας και αναβάθμισης των όρων εργοδότησης. »

 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

12 Μαίου 2020 , Λευκωσία

You may also like