ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Διάλογος με Πρωτοβουλία της ΕΔΕΚ ενόψει της έναρξης της νέας σχολικής χρονιάς.

Το Κ.Σ ΕΔΕΚ αναλαμβάνει πρωτοβουλία διαλόγου ενόψει της έναρξης της νέας σχολικής χρονιάς μετά τα μέτρα πρόληψης για τον περιορισμό μετάδοσης του COVID-19 στην σχολική κοινότητα. Αύριο στις  12 και 30 το μεσημέρι στο Ίδρυμα Βάσου Λυσσαρίδη, Μιαούλη 1 , Άγιοι Ομολογητές 1080 Λευκωσία.
Συγκεκριμένα θα γίνει ανταλλαγή απόψεων για την χρήση μάσκας στα σχολεία μετά τις διαφωνίες που έχουν προκύψει καθώς και για την αποτελεσματική εφαρμογή των Πρωτοκόλλων Ασφάλειας ,Υγείας, Ειδικής εκπαίδευσης, Εξ αποστάσεως υβριδική Εκπαίδευση, Τηλεργασία κ.α.

Στόχος  η ομαλή έναρξη της  Σχολικής χρονιάς σε συνθήκες ασφάλειας και υγείας.

Συμμετέχουν : Από την επιδημιολογική ομάδα του Υπουργείου Υγείας η Ειδική παιδίατρος Ζωή Δωροθέα Πανά, εκπρόσωπος Υπουργείου Παιδείας , οι εκπαιδευτικές οργανώσεις  ΠΟΕΔ , ΟΕΛΜΕΚ , ΟΛΤΕΚ , οι Συνομοσπονδίες Γονέων Προδημοτικής ,Δημοτικής Μέσης Τεχνικής Εκπαίδευσης, το Γραφείο Επιτρόπου Διοίκησης και Προστασίας ανθρωπίνων δικαιωμάτων και αντιπροσωπείας της ΠΟΣΥΓΟΠΕΑ. Συμμετέχουν επίσης η Ομάδα Πρωτοβουλίας Γονέων και Φίλων Παιδιών με Αναπηρίες ή/και με Εκπαιδευτικές ανάγκες, η Παγκύπρια οργάνωση Γονέων και Φίλων παιδιών με Εγκεφαλικές και άλλες παραλύσεις «Αγκαλιά Ελπίδας» και αντιπροσωπεία μαθητών (ΠΣΕΜ).

Γραφείο Τύπου

24 Αυγούστου 2020, Λευκωσία

You may also like