ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Απάντηση του Κ.Σ.ΕΔΕΚ στο ΑΚΕΛ και στον Άντρο Κυπριανού για το σχόλιο του στην «Καθημερινή» σε σχέση με την αποτυχία εκλογής Κόρτα στις Δημαρχιακές εκλογές στην Αγλαντζιά .Προκαλεί ερωτηματικά, είπε, γιατί η ΕΔΕΚ επέλεξε αυτή την στάση δηλαδή να κατέβει με την κ.Μαρία Βασιλειάδου στις εκλογές αντί να στηρίξει την υποψηφιότητα Κόρτα.

Απάντηση του Κ.Σ.ΕΔΕΚ στο ΑΚΕΛ και στον Άντρο Κυπριανού για το σχόλιο του στην «Καθημερινή» σε σχέση με την αποτυχία εκλογής 

Η επίρριψη ευθυνών σε άλλους είναι το ευκολότερο σενάριο όταν αποτύχεις να πετύχεις τον στόχο σου- όποιος κι αν είναι αυτός-και αποτελεί πάγια τακτική του ΑΚΕΛ.
Ως ΕΔΕΚ να υπενθυμίσουμε στον γενικό γραμματέα του ΑΚΕΛ κ. Κυπριανού ότι η δική μας υποψηφιότητα ανακοινώθηκε πρώτη από όλες. Και ότι επικοινωνήσαμε έγκαιρα με την ηγεσία του ΑΚΕΛ για να συνεργαστούμε. Βρήκαμε κλειστές πόρτες και προαποφασισμένα δεδομένα για στήριξη Κόρτα και συνεργασία με το ΔΗΚΟ.

Σημειώνουμε την εμφανή απαξίωση του ΑΚΕΛ για επικοινωνία και ανταλλαγή απόψεων με την ΕΔΕΚ και διαμηνύουμε πως η ΕΔΕΚ δεν θα είναι ουραγός κανενός.
Εμείς δώσαμε τον δικό μας αγώνα, με αξιοπρέπεια, με ολοκληρωμένη πρόταση για την Αγλαντζιά, με θέσεις και στρατηγικό σχεδιασμό.
Ας δει τα του οίκου του ο Κ. Κυπριανού και να αξιολογήσει τις αντιδράσεις των μελών και στελεχών του στα ΜΚΔ μετά τα γεγονότα στο Παλλάδιο.

Nα υπενθυμίσουμε επιπλέον, την ίδια απαξιωτική συμπεριφορά της Ηγεσίας του ΑΚΕΛ έναντι της ΕΔΕΚ και στην περίπτωση των Δημαρχιακών εκλογών στο Δήμο Αμμοχώστου, όπου μας κατέθεσαν συγκεκριμένα ονόματα προς συζήτηση και ενώ αναμέναμε απάντηση για συνάντηση διερεύνησης της δυνατότητας συνεργασίας προχώρησαν στην ανακοίνωση άλλου υποψηφίου χωρίς καν να συζητήσουν με την ΕΔΕΚ.

Ως ΕΔΕΚ δεν έχουμε πρόθεση να εμπλακούμε σε αντιπαραθέσεις με άλλα πολιτικά κόμματα εάν όμως προκληθούμε δεν θα διστάσουμε να το πράξουμε.

Ο νοών νοειτο.

 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

9 Αυγούστου 2020, Λευκωσία

You may also like