ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ανταλλαγή απόψεων Σιζόπουλου-Οσάτζι για τα θέματα της διπλής φορολογίας και του κυπριακού

Δηλώσεις Προέδρου Κ.Σ. ΕΔΕΚ για τη σημερινή του συνάντηση με τον Πρέσβη της Ρωσίας

Σήμερα είχα την ευκαιρία να έχω μια πολύ εποικοδομητική συνάντηση και με τον Πρέσβη της Ρωσικής Συνομοσπονδίας τον κ. Οσάτσι, στο πλαίσιο κάποιον τακτικών συναντήσεων αλληλοενημέρωσης που υπάρχει.

Από την πλευρά του Ρώσου Πρέσβη, ουσιαστικά ενημερώθηκα για τα θέματα που αφορούν την διπλή φορολογία που έχει προκύψει, καθώς επίσης και για τις απόψεις και τις αντιλήψεις της Ρωσικής Κυβέρνησης αναφορικά με τα ζητήματα που υπάρχουν στην Λιβύη.

Από την δική μου την πλευρά ανάφερα στον Ρώσο Πρέσβη τις δικές μας σκέψεις και απόψεις γύρω από όσα τεκταίνονται το τελευταίο χρονικό διάστημα στην ευρύτερη περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου, με τις προκλητικές ενέργειες της Τουρκίας στην Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη της Κυπριακής Δημοκρατίας και όχι μόνο. Καθώς επίσης και τις προκλητικές δηλώσεις αλλά και ενέργειες αξιωματούχων του κατοχικού καθεστώτος αναφορικά με την συνομοσπονδιακή μορφή λύσης του κυπριακού αλλά και για την κινδυνολογία την οποία εκτοξεύουν αναφορικά με τον εποικισμό της περίκλειστης πόλης της Αμμοχώστου.

Γραφείο Τύπου

Λευκωσία, 7 Αυγούστου 2020

 

 

You may also like