ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Καλούμε την κυβέρνηση για ακόμη μια φορά να λάβει μέτρα για την αποτροπή της χρήσης του παράνομου αεροδρομίου της Τύμπου από τους Ελληνοκύπριους πολίτες

Κατά τη σημερινή συζήτηση του θέματος για τη διεκδίκηση αποζημιώσεων από την εταιρεία HERMES το οποίο ως ΕΔΕΚ εγγράψαμε στην Επιτροπή Ελέγχου, διαπιστώσαμε για ακόμα μια φορά την ύπαρξη μιας ετεροβαρούς συμφωνίας που υπέγραψε το κράτος για την οποία καλείται να πληρώσει εκατομμύρια ο φορολογούμενος πολίτης.

Συγκεκριμένα, πρόκειται για την καταβολή αποζημίωσης την οποία καλείται η Κυπριακή Δημοκρατία να καταβάλλει προς την εταιρεία Hermes ως αποζημίωση για την απώλεια επιβατών λόγω της χρήσης του παράνομου αεροδρομίου της Τύμπου. Ένα αεροδρόμιο στο οποίο η Κυπριακή Δημοκρατία δεν ασκεί έλεγχο και αυτό μάλιστα τη στιγμή που η διακίνηση  των επιβατών στα αεροδρόμια Λάρνακας και Πάφου, σύμφωνα με τις ανακοινώσεις της διαχειρίστριας εταιρείας, έχει φτάσει σε αριθμούς ρεκόρ.

Καλούμε την κυβέρνηση για ακόμη μια φορά να λάβει μέτρα για την αποτροπή της χρήσης του παράνομου αεροδρομίου της Τύμπου από τους Ελληνοκύπριους πολίτες.

Γραφείο Τύπου

Λευκωσία, 14 Μαρτίου 2019

You may also like