ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Δηλώσεις Βουλευτή του Κ.Σ ΕΔΕΚ, Ηλία Μυριάνθους για άμεση εφαρμογή του διαχειριστικού σχεδίου “Ακάμα”

Δυστυχώς, για άλλη μια φορά βρεθήκαμε αντιμέτωποι με το ξέσπασμα μίας ακόμη μεγάλης δασικής πυρκαγιάς, αυτή τη φορά σε περιοχές εντός του Εθνικού Δασικού Πάρκου Ακάμα, τονίζει ο βουλευτής της ΕΔΕΚ  στην περιφέρεια Πάφου Ηλίας Μυριάνθους .

Σε ανακοίνωση του αναφέρει ακόμη πως παρ όλες τις συστάσεις που έγιναν από όλα τα αρμόδια τμήματα το τελευταίο διάστημα φαίνεται ξεκάθαρα ότι οι εστίες της πυρκαγιάς ξεκίνησαν κακόβουλα για αυτό και εκφράζουμε τη θλίψη, την απογοήτευση, μα ταυτόχρονα τη δυσαρέσκεια και αγανάκτηση μας.

Εμείς κρούουμε τον κώδωνα του κινδύνου προς την κυβέρνηση για την κωλυσιεργία που παρατηρείται όσον αφορά την μη εφαρμογή του Διαχειριστικού Σχεδίου της  ευρύτερης περιοχής του Ακάμα, τονίζει ο κύριος Μυριάνθους. Ως εκ τούτου, καλούμε το κράτος και την πολιτεία όπως επισπεύσει άμεσα τις διαδικασίες το συντομότερο δυνατόν για την ολοκλήρωση και εφαρμογή του  Διαχειριστικού Σχεδίου του Ακάμα το οποίο θα δημιουργεί μια αειφόρο ανάπτυξη στην περιοχή ,σεβόμενη τον άνθρωπο και το φυσικό περιβάλλον και αποτρέποντας κάθε ανεύθυνο να εγκληματεί καταστρέφοντας την περιοχή .

Γραφείο Τύπου
Λευκωσία, 15 Νοεμβρίου 2019

You may also like