ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Η ΕΔΕΚ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΑΥΘΑΙΡΕΣΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΠΟΙΗΣΕΙΣ

 

To Κ.Σ.ΕΔΕΚ έδωσε το παρόν του και στη σημερινή διαδικασία εκποιήσεων με επικεφαλής τον πρόεδρο του Μαρίνο Σιζόπουλο, οποίος μάλιστα εξήγησε στους παρευρισκόμενους τους λόγους που πρέπει να σταματήσει η διαδικασία εκποίησης των περιουσιών, στέλνοντας παράλληλα το μήνυμα πως επιβάλλεται ουσιαστική συζήτηση όλων των πτυχών που αφορούν το συγκεκριμένο ζήτημα.

 

Η δυναμική παρέμβαση του Κ.Σ.ΕΔΕΚ με την παρουσία του Προέδρου του καρποφόρησε αφού δεν προχώρησε η διαδικασία εκποίησης εφτά περιπτώσεων που ήταν προγραμματισμένες σήμερα.

 

Το Κ.Σ.ΕΔΕΚ απευθύνει έκκληση προς όλους τους εμπλεκόμενους στην διαδικασία εκποιήσεων και ειδικά σε Τράπεζες και θεσμούς όπως παγοποιήσουν τις εκποιήσεις μέχρι να ολοκληρωθεί η συζήτηση στη Βουλή μετά και την αναπομπή του σχετικού νόμου από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας. Και είναι καιρός, υποδεικνύει η ΕΔΕΚ, να επιδείξουν την απαραίτητη κοινωνική ευαισθησία και να προστατεύσουν τις ευάλωτες ομάδες του πληθυσμού από τις εκποιήσεις που ενδεχομένως σε πολλές περιπτώσεις να στερήσουν από οικογένειες τη  στέγη τους.

 

Γραφείο Τύπου

Λευκωσία 22 Ιουλίου 2019

You may also like