ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Γιατί ο Πρόεδρος του ΕΛΑΜ σκόπιμα αποφεύγει στη Βουλή να λάβει μέρος στην απόδοση τιμών στα θύματα της Χούντας των Αθηνών (19 Απριλίου 2019) και στους ήρωες της αντίστασης ενάντια στο προδοτικό πραξικόπημα της 15ης Ιουλίου 1974 και τους νεκρούς ήρωες της τουρκικής εισβολής (15 Ιουλίου 2019);

ΕΔΕΚ ΓΡΟΘΙΑ

 

Η ηγεσία του ΕΛΑΜ σκόπιμα αποφεύγει να απαντήσει σε ένα καθαρό ερώτημα που τέθηκε από την ΕΔΕΚ:

  • Γιατί ο Πρόεδρος του ΕΛΑΜ σκόπιμα αποφεύγει στη Βουλή να λάβει μέρος στην απόδοση τιμών στα θύματα της Χούντας των Αθηνών (19 Απριλίου 2019) και στους ήρωες της αντίστασης ενάντια στο προδοτικό πραξικόπημα της 15ης Ιουλίου 1974 και τους νεκρούς ήρωες της τουρκικής εισβολής (15 Ιουλίου 2019);

Φυσικά ίσως να είναι ψευδαίσθηση να αναμένεται καθαρή απάντηση από αυτούς που:

  • Προβάλλοντας αστείες δικαιολογίες δεν υπηρέτησαν την θητεία τους στην Ε.Φ., αλλά πουλούν ανέξοδο πατριωτισμό.
  • Αυτοαποκαλούνται πολιτικοί και ιδεολογικοί συνεχιστές της Χούντας των Αθηνών που σε συνεργασία με την τουρκική κυβέρνηση οδήγησαν στην τουρκική εισβολή και την κατοχή, αλλά θέλουν να εμφανίζονται ως «απελευθερωτές».
  • Στελέχη τους είναι ύποπτοι για συμμετοχή σε έκνομες δραστηριότητες, αλλά θέλουν να παρουσιάζονται και ως «προστάτες των αδυνάτων».

 

Οι ίδιοι δήλωσαν ότι είναι παράρτημα της Χρυσής Αυγής. Ως παράρτημα να είναι σίγουροι ότι θα έχουν και την τύχη των καθοδηγητών – προστατών τους.

 

Γραφείο Τύπου

Λευκωσία, 22 Ιουλίου 2019

You may also like