ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΔΗΛΩΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΕΔΕΚ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ, ΔΗΜΗΤΡΗ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ (ΣΑΒΟΥΛΛΗ) Δημοτικός Σύμβουλος του ΔΗΣΥ μας απείλησε ότι όποιος διαφωνήσει θα «τον καθαρίσει και θα τον παίξει»

Κατά την τελευταία συνεδρία του Δημοτικού Συμβουλίου Αμμοχώστου που έγινε στις 7/3/2019, παρόντων όλων των Δημοτικών Συμβούλων, του Δημάρχου και Αντιδημάρχου, ο Δημοτικός Σύμβουλος του ΔΗ.ΣΥ  κ. Νίκος Κάρουλλας απείλησε ότι οποιοσδήποτε Δημοτικός Σύμβουλος διαφωνήσει με ανακοίνωση που θα βγάλει ο Δήμος Αμμοχώστου σχετικά με την κατεχόμενη πόλη της Αμμοχώστου, θα «τον καθαρίσει και θα τον παίξει».

Επιθυμώ και δημόσια να καταδικάσω την πιο πάνω συμπεριφορά. Ήδη έχω προβεί σε καταγγελία στον Υπουργό Εσωτερικών και στον Υπαρχηγό Αστυνομίας. Επίσης, ως ένδειξη διαμαρτυρίας αποφάσισα να απέχω από το επικείμενο ταξίδι που διοργανώνει ο Δήμος στο Μεσολόγγι καθώς και από όλες τις δημοσιογραφικές διασκέψεις του Δήμου επειδή θεωρώ ότι το περιεχόμενο των ανακοινώσεων που εκδίδει ο Δήμος δεν συμβαδίζει με τις πράξεις και διεκδικήσεις που θα έπρεπε δυναμικά να προτάσσει για την επιστροφή της πόλη της Αμμοχώστου.

Γραφείο Τύπου

Λευκωσία, 14 Μαρτίου 2019

You may also like