ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ ΕΠΑΡΧΙΑΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ Κ.Σ. ΕΔΕΚ ΠΑΦΟΥ Η απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Πάφου κατά πλειοψηφία ήταν η θετική ψήφος στην επίλυση ενός χρόνιου προβλήματος με βασικό στόχο την αξιοποίηση και αναβάθμιση του χώρου ώστε να καταστεί φιλικός και προσβάσιμος προς τις οικογένειες

Η Επαρχιακή Οργάνωση του Κ.Σ. ΕΔΕΚ Πάφου καταδικάζει με τον πιο έντονο τρόπο τους προπηλακισμούς, τις ύβρεις και τις απειλές εναντίον Δημοτικών Συμβούλων, στελεχών και μελών του κινήματος από μικρή μερίδα συμπολιτών μας έξω από το Δημοτικό Μέγαρο το βράδυ της Δευτέρας 15 Απριλίου. Δυστυχώς κάποιοι υποκινούμενοι από συγκεκριμένα πολιτικά κόμματα και με πρωτοφανή φανατισμό και μίσος για την αντίθετη άποψη, δεν έχουν καταλάβει ακόμα ότι ζούμε σε δημοκρατικό πολίτευμα και ο κάθε άνθρωπος δικαιούται να έχει την άποψή του και να την εκφράζει ελεύθερα.

Η συμπεριφορά τους μας παραπέμπει σε παρωχημένες εποχές και μεσαιωνικές νοοτροπίες. Η ΕΔΕΚ δεν χρειάζεται μαθήματα από αυτούς που όταν κινδύνευε η δημοκρατία ήταν κρυμμένοι και άφαντοι.  Η απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Πάφου κατά πλειοψηφία ήταν η θετική ψήφος στην επίλυση ενός χρόνιου προβλήματος με βασικό στόχο την αξιοποίηση του χώρου, την αναβάθμιση της συγκεκριμένης περιοχής, ώστε να καταστεί φιλική και προσβάσιμη προς τις οικογένειες.

Η Επαρχιακή Οργάνωση του Κ.Σ. ΕΔΕΚ Πάφου στηρίζει πλήρως τη δημοτική ομάδα του κινήματος στον δήμο Πάφου και αγνοεί πλήρως τα λιβελλογραφήματα και την παραπληροφόρηση που επιστράτευσαν οι συγκεκριμένοι γνωστοί συμπολίτες μας οι οποίοι εργολαβικά και από καιρό ανέλαβαν εκστρατεία με σκοπό να πλήξουν την περηφάνεια και την αξιοπρέπεια του κινήματός μας.

Τους αφήνουμε στην κρίση των πολιτών. Εμείς δεν θα πέσουμε στο επίπεδο τους.

Γραφείο Τύπου Επαρχιακής Οργάνωσης Κ.Σ. ΕΔΕΚ Πάφου

Πάφος, 16 Απριλίου 2019

You may also like