ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Κατάχρηση εξουσίας συνιστά η εμπλοκή Υπουργών στην προεκλογική εκστρατεία του Ν. Αναστασιάδη

ΕΔΕΚ ΓΡΟΘΙΑ

Οι αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης του Υπουργού Εσωτερικών, του πολιτικού προϊσταμένου του αρμόδιου υπουργείου για τη σωστή διεξαγωγή των εκλογών, αλλά και άλλων Υπουργών και κυβερνητικών στελεχών όπου τους δείχνουν με τον πιο προκλητικό τρόπο να έχουν ενεργή συμμετοχή στην προεκλογική εκστρατεία του Νίκου Αναστασιάδη, είναι αδιανόητες και πρωτόγνωρες.

Αυτή η προκλητική συμμετοχή Υπουργών και στελεχών της κυβέρνησης στην προεκλογική εκστρατεία του Ν. Αναστασιάδη με χρήματα του κύπριου φορολογούμενου, υποδηλώνει δύο στοιχεία:

  1. Την ανησυχία που άρχισε να κυριεύει το επιτελείο Αναστασιάδη από το αποτέλεσμα των δημοσκοπήσεων. Κυρίως ότι στον δεύτερο γύρο μία εκλογική αναμέτρηση με τον Νικόλα Παπαδόπουλο καθιστά την εκλογή του Νίκου Αναστασιάδη αμφίβολη, εάν όχι στο τέλος αδύνατη.
  2. Την έλλειψη σεβασμού έναντι του φορολογούμενου πολίτη με την προκλητική χρήση υπηρεσιακών αυτοκινήτων και κυρίως με την έμμεση χρηματοδότηση από τα χρήματατου κρατικού προϋπολογισμού της προεκλογικής εκστρατείας του Νίκου Αναστασιάδη.

Η συμπεριφορά των Υπουργών και κυβερνητικών στελεχών με τα χρήματα του κύπριου φορολογούμενου, προκαλεί εύλογα ερωτηματικά: για πόσο η σημερινή κυβέρνηση θα συνεχίσει την κατάχρηση εξουσίας που της ανέθεσε ο λαός, εμπλέκοντας αυθαίρετα Υπουργούς και χρησιμοποιώντας έμμεσα τα χρήματα του κρατικού προϋπολογισμού στην προεκλογική εκστρατεία του Νίκου Αναστασιάδη;

 

Λευκωσία, 8 Ιανουαρίου 2018

You may also like