ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Κατά τη ψεσινή συνεδρία του Π.Γ. έγινε ενημέρωση, ανταλλαγή απόψεων, αποφασίστηκε η σύσταση ad hoc επιτροπών και η σύγκληση της Κ.Ε. στις 25 Φεβρουαρίου

γραφεια εδεκ

Το πολιτικό γραφείο της ΕΔΕΚ στη ψεσινή του συνεδρία αποφάσισε να συγκληθεί η Κεντρική Επιτροπή του κόμματος στις 25 Φεβρουαρίου για να προβεί σε πολιτικό και οργανωτικό απολογισμό των προεδρικών εκλογών και να καθορίσει το πλαίσιο μελλοντικών δραστηριοτήτων του κόμματος.

Ταυτόχρονα ενημερώθηκε για τη συνάντηση που είχε ο Πρόεδρος του κόμματος με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας αναφορικά με τις τουρκικές προκλήσεις στην ΑΟΖ της Κυπριακής Δημοκρατίας. Επιπρόσθετα έγινε ανταλλαγή απόψεων με σκοπό τον εμπλουτισμό των θέσεων του κόμματος ενόψει της επικείμενης νέας συνάντησης του Προέδρου της Δημοκρατίας με τον Πρόεδρο του Κόμματος την ερχόμενη Τετάρτη.

Τέλος, αποφασίστηκε η σύσταση ad hoc επιτροπών με στόχο τη στενότερη παρακολούθηση των εξελίξεων που έχουν σχέση με τον Συνεργατισμό, τις εκποιήσεις και τα πολεοδομικά έργα που αναμένεται να προωθηθούν στην ευρύτερη περιοχή Λευκωσίας.

Λευκωσία, 16 Φεβρουαρίου 2018

You may also like