ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Η στήριξη της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας στην επίτευξη μιας δίκαιης, δημοκρατικής και βιώσιμης λύσης ενισχύει τη θέση της ΕΔΕΚ για σύγκληση Διεθνούς Διάσκεψης με την παρουσία και των πέντε μονίμων μελών

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΡΙΑΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΜΕ ΠΡΕΣΒΗ ΚΙΝΑΣ

Η Αναπλ. Πρόεδρος της ΕΔΕΚ και το Γραφείο Διεθνών Σχέσεων του κόμματος είχε σήμερα μία εποικοδομητική συνάντηση με τον Πρέσβη της Κίνας.

Κατά τη συνάντηση ο Πρέσβης επιβεβαίωσε τη στήριξη της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας στην προσπάθεια που γίνεται για επίτευξη μιας δίκαιης, δημοκρατικής και βιώσιμης λύσης για το κυπριακό στο πλαίσιο των παραμέτρων του ΟΗΕ. Την ίδια στιγμή επανέλαβε πως η Λαϊκή Δημοκρατία της Κίνας αναγνωρίζει το αυτονόητο δικαίωμα της Κυπριακής Δημοκρατίας να διαχειρίζεται την ΑΟΖ και το FIR της και να ασκεί απρόσκοπτα τα κυριαρχικά της δικαιώματα.

Είναι για αυτό το λόγο που ως ΕΔΕΚ εμμένουμε στη σύγκληση Διεθνούς Διάσκεψης για το Κυπριακό με τη συμμετοχή και των πέντε μονίμων μελών του Συμβουλίου Ασφαλείας.

 

Λευκωσία, 13 Απριλίου 2018

You may also like

Ο Πρόεδρος της ΕΔΕΚ Μαρίνος Σιζόπουλος σε συνάντηση με τον Επικεφαλής της Αντιπροσωπείας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Κύπρο, Ι. Παπαδόπουλο, στο Σπίτι της Ευρώπης

ΑΝΑΠΛ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΔΕΚ ΜΑΡΙΑ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΟΥ