ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Η ΕΔΕΚ εμπιστεύεται τον Νικόλα Παπαδόπουλο και το Συμβόλαιο Τιμής που έχει κάνει με τους πολίτες

ΝΙΚΟΛΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ

Η αδυναμία παρουσίασης πειστικών προτάσεων από τους Νίκο Αναστασιάδη και Σταύρο Μαλά αποκαλύπτει πως κάθε ψήφος σε αυτούς αναπαράγει τα προβλήματα στην οικονομία και την κοινωνία και ιδιαίτερα των ευάλωτων ομάδων, των μικρομεσαίων επιχειρήσεων, των ανέργων και των συμπατριωτών μας που ζουν κοντά ή κάτω από το όριο της φτώχιας.

Η απουσία πρότασης διαχείρισης και μείωσης των Μη Εξυπηρετούμενων Δανείων από τους Νίκο Αναστασιάδη και Σταύρο Μαλά σημαίνει πως οι δύο αυτοί υποψήφιοι δεν έχουν διδαχθεί από τα λάθη της τελευταίας δεκαετίας που έχουν οδηγήσει στην οικονομική καταστροφή και στην κοινωνική αποσύνθεση. Κάθε ψήφος σε αυτούς σημαίνει την αναπαραγωγή των ίδιων αποτυχημένων πολιτικών που οδήγησαν στο κλείσιμο χιλιάδων μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων, σημαίνει συνέχιση της ανεργίας και της υποαπασχόλησης κύρια των νέων, οδηγεί όλο και περισσότερες οικογένειες στους δρόμους αφού τα σπίτια τους θα καταλήξουν στις τράπεζες.

Η ΕΔΕΚ εμπιστεύεται τον Νικόλα Παπαδόπουλο και το Συμβόλαιο Τιμής που έχει κάνει με τους πολίτες. Ψήφος στον Νικόλα Παπαδόπουλο σημαίνει στήριξη και ενίσχυση των μικρομεσαίων. Σημαίνει στήριξη προς τους χαμηλοσυνταξιούχους . Σημαίνει στήριξη προς τους συμπατριώτες μας που υποφέρουν από τις λίστες αναμονής.

Ψήφος στον Νικόλα Παπαδόπουλο σημαίνει αλλαγή, σημαίνει εφαρμογή συγκεκριμένων μέτρων που μετατρέπουν την Κύπρο σε αληθινό κράτος πρόνοιας με κοινωνική ευαισθησία σε μακροχρόνια βάση.

 

Λευκωσία, 18 Ιανουαρίου 2018

You may also like