ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Η από ημερών σκόπιμη αποφυγή της ηγεσίας του ΕΛΑΜ να απαντήσει εάν καταδικάζει την παράνομη δραστηριότητα του Γρίβα και της ΕΟΚΑ Β΄ και αν θεωρεί το πραξικόπημα της 15ης Ιουλίου προδοτικό, απαντήθηκε από το χθεσινό τους σύνθημα «Γρίβα ζεις. Εσύ μας οδηγείς»

Η από ημερών σκόπιμη αποφυγή της ηγεσίας του ΕΛΑΜ να απαντήσει εάν καταδικάζει την παράνομη δραστηριότητα του Γρίβα και της ΕΟΚΑ Β΄ και αν θεωρεί το πραξικόπημα της 15ης Ιουλίου προδοτικό, απαντήθηκε από το χθεσινό τους σύνθημα «Γρίβα ζεις. Εσύ μας οδηγείς»

Η από ημερών σκόπιμη αποφυγή της ηγεσίας του ΕΛΑΜ να απαντήσει στο ερώτημα εάν καταδικάζει την παράνομη δραστηριότητα του Γρίβα και της ΕΟΚΑ Β΄ και αν θεωρεί ότι το πραξικόπημα της 15ης Ιουλίου ήταν προδοτικό και ήταν αυτό που άνοιξε την κερκόπορτα στην τουρκική εισβολή και κατοχή, απαντήθηκε χθες στην εκδήλωση που πραγματοποίησαν μέλη του στη Λευκωσία, με το σύνθημα που φώναζαν «Γρίβα ζεις. Εσύ μας οδηγείς».

Αλήθεια πού τους οδηγεί;  Μα προφανώς στην παρανομία, στην εκτροπή και στην συνυπευθυνότητα για την κατοχή που υφίσταται σήμερα η πατρίδα μας και για τα δεινά που επιφορτίστηκαν στον κυπριακό λαό.

 

Λευκωσία, 21 Ιουλίου 2018

You may also like