ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Η αλλαγή δεν είναι σύνθημα, είναι ανάγκη!

Με τη Δυναμη της γενιας μας

Βρισκόμαστε σε ένα κρίσιμο σταυροδρόμι που θα κρίνει το μέλλον της ίδιας μας της πατρίδας. Παραμένουν μόνο λίγα εικοσιτετράωρα πριν το άνοιγμα των καλπών της Κυριακής και όπως όλα δείχνουν, η αλλαγή που χρειαζόμαστε είναι πιο αναγκαία από κάθε άλλη φορά.

Χορτάσαμε από τα πειράματα της τελευταίας δεκαετίας και δεν έχουμε τα περιθώρια να συνεχίσουμε να ρισκάρουμε για την πατρίδα μας. Η ευθύνη των ηγεσιών ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ όλα αυτά χρόνια είναι τεράστια, διότι δεν μπορούσαν, αλλά ούτε και ήθελαν να κάνουν κάτι το ουσιαστικό. Η αποτυχημένη πολιτική που υποστηρίζουν στο Κυπριακό, τόσο ο κ. Αναστασιάδης, όσο και ο κ. Μαλάς οδήγησε σε μια ατέρμονη στασιμότητα και στο αδιέξοδο που όλοι βιώνουμε σήμερα, θέτοντας υπό διαπραγμάτευση την κρατική μας υπόσταση. Επιπλέον, η πλήρης ταύτιση που έχουν οι κ.κ. Αναστασιάδης και Μαλάς, με τα λάθη της τελευταίας δεκαετίας έχουν οδηγήσει στην οικονομική καταστροφή και στην κοινωνική αποσύνθεση της χώρας μας.

Τα τελευταία πέντε χρόνια, ο κ. Αναστασιάδης δοκιμάστηκε και απέτυχε. Ενδιαφέρθηκε μόνο για τη βελτίωση των δημοσιονομικών της Κύπρου μας και όχι για την αποκατάσταση αδικιών, αλλά ούτε για τη βελτίωση των συνθηκών ζωής των νοικοκυριών. Τυχόν επανεκλογή του κ. Αναστασιάδη σημαίνει νέες και ακόμη πιο επικίνδυνες παραχωρήσεις και υποχωρήσεις στο Κυπριακό. Είναι πλέον πασιφανές το πόσο επικίνδυνες είναι οι πολιτικές του. Ο κ. Αναστασιάδης ότι είχε να δώσει το έδωσε, καιρός να πάει σπίτι του, γιατί οι πολίτες κρίνουν από τα έργα και τις πράξεις του καθενός.

Στις 28 Ιανουαρίου αποφασίσαμε ότι δεν θέλουμε να συνεχίσουμε με τον κ. Αναστασιάδη, ούτε θέλουμε να γυρίσουμε την Κύπρο μας δεκαετίες πίσω με τον κ. Μαλά. Αν θέλουμε πραγματική απαλλαγή από τις δύο τελευταίες καταστροφικές διακυβερνήσεις των ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ, η επιλογή είναι μια. Ψηφίζουμε Νικόλα Παπαδόπουλο γιατί είναι ο μόνος που μπορεί να αντιμετωπίσει επί ίσοις όροις τον κ. Αναστασιάδη.

Υπό το φως των πιο πάνω, στις 28 Ιανουαρίου στέλνουμε ένα ξεκάθαρο μήνυμα. Για την Κύπρο που πραγματικά θέλουμε. Για την ελπίδα και αξιοπιστία, για εμάς και τα παιδιά μας. Για ένα καλύτερο μέλλον. Για να αφήσουμε λοιπόν την ελπίδα να υπάρχει, το μόνο που χρειάζεται είναι προσεχτική επιλογή υποψηφίων. Για αυτό και η επιλογή στις προσεχείς Προεδρικές Εκλογές καθίσταται μονόδρομος! Γιατί η αλλαγή ξεκινά από εμάς! Για να ξαναβρούμε την αξιοπρέπεια μας, στηρίζουμε και ψηφίζουμε Νικόλα Παπαδόπουλο! Ο Νικόλας είναι ο υποψήφιος της αλλαγής, της αξιοπιστίας, της ελπίδας και της προοπτικής για την Κύπρο μας. Είναι μια σταθερή επιλογή για ουσιαστική αλλαγή!

*Ο Νίκος Σολωμού είναι

Κοινοβουλευτικός Συνεργάτης και

Μέλος Πολιτικού Γραφείου Κ.Σ. ΕΔΕΚ

You may also like