ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΓΡΑΠΤΗ ΔΗΛΩΣΗ ΔΗΜΗΤΡΗ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ (ΣΑΒΟΥΛΛΗ), ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΕΔΕΚ, ΔΗΜΟΥ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ

ΔΕΡΥΝΕΙΑ ΑΠΛΙΚΙ

Σχετικά με την Ανακοίνωση Τύπου του Δήμου Αμμοχώστου για τις τελευταίες εξελίξεις στην Αμμόχωστο

Ως Δημοτικός Σύμβουλος ΕΔΕΚ Αμμοχώστου επιθυμώ να δηλώσω πως το περιεχόμενο της παραγράφου 4 της Ανακοίνωσης Τύπου του Δήμου Αμμοχώστου με αριθμό αναφοράς ΔΑ.ΑΤ.11-18.210618 που αφορά τη στήριξη του Δημοτικού Συμβουλίου στη διάνοιξη του οδοφράγματος της Δερύνειας, δεν με βρίσκει σύμφωνο.

Όπως πολλές φορές η ΕΔΕΚ δημόσια διατύπωσε, το άνοιγμα του οδοφράγματος της Δερύνειας θα συμβάλει στον πολλαπλασιασμό του αριθμού των τουριστών που μεταβαίνουν στα κατεχόμενα από την Αγία Νάπα και τον Πρωταρά, προκαλώντας ανυπολόγιστες συνέπειες στην τουριστική βιομηχανία της περιοχής, ενώ την ίδια στιγμή δεν αποκλείεται η σταδιακή επαναλειτουργία της παράλιας της κατεχομένης πόλης της Αμμοχώστου.

Πέρα από τη διαφωνία μου για το συγκεκριμένο σημείο για τους λόγους που ανέφερα πιο πάνω, θα ήθελα να δηλώσω ότι η εν λόγω ανακοίνωση δεν έτυχε της έγκρισης του Δημοτικού Συμβουλίου Αμμοχώστου. Δυστυχώς αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο Δήμαρχος Αμμοχώστου προχωρεί στην δημοσιοποίηση ανακοινώσεων που δεν τυγχάνουν της έγκρισης του Δημοτικού Συμβουλίου.

 

Λευκωσία, 22 Ιουνίου 2018

You may also like

Κοινοβουλευτική Ομάδα ΕΔΕΚ

Ο Πρόεδρος της ΕΔΕΚ Μαρίνος Σιζόπουλος

Κοινοβουλευτική Ομάδα ΕΔΕΚ