ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΓΡΑΠΤΗ ΔΗΛΩΣΗ ΔΗΜΗΤΡΗ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΣΑΒΟΥΛΛΗ, ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΕΔΕΚ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ

Πρόθεση της ΕΔΕΚ δεν είναι ούτε η σύγκρουση ούτε η διχόνοια,  όμως δεν είναι και υποχρεωμένη να υποταχθεί στη λογική άλλων που οι πράξεις και οι ενέργειές τους μέχρι στιγμής έχουν αποδειχθεί και λανθασμένες και ατελέσφορες

Η ανακοίνωση της Δημοτικής Ομάδας του ΑΚΕΛ είναι από μόνη της μομφή προς τους ίδιους τους συντάκτες της δεδομένου ότι αποδεικνύει πως δεν σέβονται την διαφορετική άποψη.

Θα μπορούσαν εάν ήθελαν να παρευρεθούν και να διαπιστώσουν τόσο την ευπρέπεια των τοποθετήσεων όσο και την επιχειρηματολογία που κατατέθηκε (https://www.youtube.com/watch?v=Hp_XegP4ufE).

Τα όποια επιχειρήματα καταβάλλονται από την Δημοτική Ομάδα του ΑΚΕΛ είναι έωλα και σκόπιμα. Και αυτό αποδεικνύεται από την παρουσία στην εκδήλωση της 19ηςΙουλίου Δημοτικών Σύμβουλων της Αμμοχώστου και από άλλα κόμματα πέραν της ΕΔΕΚ, αλλά και η πρόσφατη τοποθέτηση του Δημάρχου Αμμοχώστου για τους κινδύνους από το άνοιγμα του οδοφράγματος  της Δερύνειας.

Πρόθεση της ΕΔΕΚ δεν είναι ούτε η σύγκρουση ούτε η διχόνοια. Όμως η ΕΔΕΚ δεν είναι και υποχρεωμένη να υποταχθεί στη λογική άλλων που οι πράξεις και οι ενέργειές τους μέχρι στιγμής έχουν αποδειχθεί και λανθασμένες και ατελέσφορες.

 

Λευκωσία, 21 Ιουλίου 2018

You may also like

ΜΕΔ

ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Ο Πρόεδρος της ΕΔΕΚ Μαρίνος Σιζόπουλος

ΔΕΡΥΝΕΙΑ ΑΠΛΙΚΙ