ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Δήλωση Προέδρου ΕΔΕΚ Μ. Σιζόπουλου

ΝΙΚΟΛΑΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ

 

 

Η αλλαγή απέχει μόνο 48 ώρες. Είναι στο χέρι μας να την κατακτήσουμε ψηφίζοντας τον Νικόλα Παπαδόπουλο

Συμπατριώτες, συμπατριώτισσες

Οι εκλογές της ερχόμενης Κυριακής είναι καθοριστικής σημασίας για την παραπέρα πορεία της πατρίδας μας και του λαού μας.

Ο επόμενος Πρόεδρος της Δημοκρατίας επιφορτίζεται με σοβαρότατες ευθύνες που έχουν σχέση τόσο με τη διαχείριση του Κυπριακού όσο και με τα θέματα κοινωνικής και οικονομικής προστασίας όλων όσων έχουν πληγεί από την οικονομική κρίση.

Οι επιλογές μας είναι συγκεκριμένες.

Μπορούμε να εμπιστευθούμε τον σημερινό Προέδρο της Δημοκρατίας ο οποίος απροετοίμαστος αποδέχθηκε να προχωρήσει σε κούρεμα των καταθέσεων και πέντε χρόνια τώρα προσπαθεί να αποσείσει τις ευθύνες του μέσα από την παραπληροφόρηση του λαού, αποκρύπτοντας σημαντικά στοιχεία;

Μπορούμε να εμπιστευθούμε έναν Πρόεδρο ο οποίος, από ότι έχει διαφανεί, δεν είναι σε θέση να διαπραγματευτεί με αξιώσεις το εθνικό μας θέμα;

Έναν Πρόεδρο που, πέρα των επικινδύνων υποχωρήσεων στις οποίες έχει προβεί, οι δημόσιες τοποθετήσεις του δημιουργούν εύλογα ερωτηματικά; Όπως για παράδειγμα οι δηλώσεις του για:

  • το Μακεδονικό,
  • το ότι η εισβολή έχει ξεχαστεί,
  • ότι το ψευδοκράτος έχει Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη
  • ότι οι έποικοι, απότοκο της παράνομης εισβολής, της συνεχιζόμενης κατοχής και της μεθοδευμένης προσπάθειας της Τουρκίας για δημογραφική αλλοίωση των Κυπρίων, είναι όπως τις Φιλιππινέζες,
  • ότι η Τουρκία είναι αδερφή χώρα.

Από την άλλη, μπορούμε να εμπιστευθούμε τον κ. Μαλά ο οποίος ως Υπουργός της κυβέρνησης του Δημήτρη Χριστόφια έλαβε μέρος στις περισσότερες από τις επικίνδυνες πολιτικές αποφάσεις που λήφθηκαν το 2011-2012 και οι οποίες οδήγησαν στην οικονομική καταστροφή της πατρίδας μας; Και μάλιστα χωρίς να έχει εκφράσει οποιαδήποτε διαφωνία αλλά ούτε και να δώσει πειστικά δημόσιες εξηγήσεις για τη στάση του.

Μπορούμε να εμπιστευθούμε τον κ. Μαλά ο οποίος απείχε για πέντε ολόκληρα χρόνια από την πολιτική για να επανέλθει και πάλι ως υποψήφιος;

Εκτιμούμε ότι δεν διαθέτει την ανάλογη πολιτική εμπειρία για να διαχειριστεί τα σοβαρά προβλήματα της πατρίδας μας αφού όπως ο ίδιος δηλώνει θα ακολουθήσει την ίδια πολιτική όπως και ο Νίκος Αναστασιάδης στο Κυπριακό.

Εγώ ο Μαρίνος Σιζόπουλος σας καλώ, με τη δύναμη της ψήφου που διαθέτουμε να στηρίξουμε τον υποψήφιο των Δυνάμεων της Αλλαγής, τον Νικόλα Παπαδόπουλο, για να μπορέσουμε να δρομολογήσουμε το Κυπριακό σε μια νέα πορεία εθνικής αξιοπρέπειας που να διασφαλίζει και να ενισχύει την Κυπριακή Δημοκρατία και τη διεκδίκηση λύσης δημοκρατικής και βιώσιμης, ώστε η Κυπριακή Δημοκρατία να καταστεί ένα φυσιολογικό κράτος όπως όλα τα υπόλοιπα κράτη μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Σας καλώ να στηρίξουμε τον Νικόλα Παπαδόπουλο για να προχωρήσουμε στη λήψη μέτρων οικονομικής και κοινωνικής πολιτικής με επίκεντρο τον άνθρωπο και με ιδιαίτερη ευαισθησία στην προστασία των οικονομικά και κοινωνικά ευάλωτων ομάδων του πληθυσμού.

Η αλλαγή απέχει μόνο 48 ώρες. Είναι στο χέρι μας και με την ψήφο μας να την κατακτήσουμε, ψηφίζοντας τον Νικόλα Παπαδόπουλο.

 

 

Λευκωσία, 26 Ιανουαρίου 2018

You may also like