ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Το κράτος οφείλει να αφουγκράζεται τα αιτήματα των Κοινοτήτων, να διασφαλίσει την ευημερία των κατοίκων της επαρχίας καθώς και να δίνει κίνητρα αντίρροπα της αστυφιλίας

Έμβλημα ΕΔΕΚ

Εκπρόσωποι της ΕΔΕΚ παρευρέθηκαν στη σημερινή συνάντηση του Υπουργού Εσωτερικών με τις κοινότητες Δένεια, Μάμμαρι, Κοκκινοτριμιθιά, Αγ.Τριμιθιάς, Παλιομέτοχο, Περιστερώνα, Βυζακιά, Κουτραφάς, Νικητάρι, Ποτάμι, Αστρομερίτης.

 
Το κράτος οφείλει να αφουγκράζεται τα αιτήματα των Κοινοτήτων , να διασφαλίσει την ευημερία των κατοίκων της επαρχίας καθώς και να δίνει κίνητρα αντίρροπα της αστυφιλίας. Υπογραμμίζεται ότι ανάμεσα στα θέματα που έθιξαν οι εκπρόσωποι των κοινοτήτων ήταν η αύξηση που σημειώθηκε στα αποχετευτικά τέλη, θέμα που έχει εγγράψει την προηγούμενη βδομάδα η ΕΔΕΚ στην Επιτροπή Εσωτερικών καταθέτοντας συγκριμένες προτάσεις.

 
Ένα άλλο θέμα που έθιξαν πολλοί εκπρόσωποι κοινοτήτων ήταν το τι μέλλει γενέσθαι αναφορικά με τα οικόπεδα που δίνονται σε φτωχές οικογένειες. Η θέση της ΕΔΕΚ, που επανειλημμένα τονίστηκε, είναι η δημιουργία ενός οργανωμένου κυβερνητικού προγράμματος για εξασφάλιση πρώτης κατοικίας και ενίσχυσης άπορων οικογενειών, ευπαθών ομάδων και οικογενειών που επιθυμούν να κατοικίσουν σε ορεινές ή ημιορεινές.

Λευκωσία, 4 Σεπτεμβρίου 2017

You may also like