ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Στηρίζουμε τον Νικόλα Παπαδόπουλο για την Αλλαγή την Αξιοπιστία και την Ελπίδα

ΥΠΟΒΟΛΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ ΝΙΚΟΛΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ

Η σημερινή υποβολή υποψηφιοτήτων στην ουσία έχει επιβεβαιώσει ότι μπορεί να υπάρχουν τρεις κύριες υποψηφιότητες αλλά στην ουσία δύο πολιτικές επιλογές υπάρχουν σε ότι αφορά το Κυπριακό και τα θέματα της οικονομίας.

Η μία πολιτική εκφράζεται από τους υποψηφίους Νίκο Αναστασιάδη και Σταύρο Μαλά, όπου έχουν πλήρη ταύτιση απόψεων όσον αφορά την διαχείριση του Κυπριακού αλλά και τις επικίνδυνες παραχωρήσεις για δήθεν λύση που στην ουσία θα οδηγήσει σε μια μη δημοκρατική, μη λειτουργική, μη βιώσιμη και τουρκικών προδιαγραφών λύση του Κυπριακού.

Όσον αφορά τα θέματα της οικονομίας τόσο ο κ. Μαλάς ως Υπουργός της προηγούμενης κυβέρνησης όσο και ο κ. Αναστασιάδης ως Πρόεδρος της σημερινής κυβέρνησης, έχουν τεράστιες ευθύνες για το μεγάλο χρέος που συσσώρευσαν στις πλάτες του Κύπριου φορολογούμενου πολίτη με τις λανθασμένες πολιτικές αποφάσεις τις οποίες έλαβαν.

Η δεύτερη εναλλακτική επιλογή είναι η υποψηφιότητα του Νικόλα Παπαδόπουλου όπου στην ουσία στηρίζει μια νέα τακτική στο Κυπριακό στηριγμένη στην πραγματική φύση του ως προβλήματος εισβολής, συνεχιζόμενης κατοχής και εθνοκάθαρσης και διεκδικεί την εξεύρεση μιας δημοκρατικής και βιώσιμης λύσης στο πλαίσιο ενός κανονικού ευρωπαϊκού κράτους μέλους της Ε.Ε.

Στο δε τομέα της οικονομίας στηρίζει μια κοινωνική και οικονομική πολιτική που εστιάζεται στην αποκατάσταση των απωλειών, οικονομικών και κοινωνικών, που έχει υποστεί λόγω της οικονομικής κρίσης η μεσαία και η κατώτερη οικονομική τάξη της πατρίδας μας. Μια πολιτική με συγκεκριμένα μέτρα κοινωνικής προστασίας για οικονομική ενίσχυση των ευάλωτων ομάδων με σωστή ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, με αύξηση των κατώτατων συντάξεων, με τη δημιουργία νέου νοσοκομείου για παιδιά και εφήβους κ.ά.

Γι΄ αυτό καλούμε τους πολίτες να στηρίξουν αυτή την εναλλακτική επιλογή για την Αλλαγή την Αξιοπιστία και την Ελπίδα.

Λευκωσία, 29 Δεκεμβρίου 2017

You may also like