ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ούτε η ηγεσία του ΔΗΣΥ ούτε η ηγεσία του ΑΚΕΛ και οι υποψήφιοι που υποστηρίζουν μπορούν να υπόσχονται καλύτερη διαχείριση της κυπριακής οικονομίας

OIKONOMIA

Η κατάσταση της κυπριακής οικονομίας, το κόστος που κλήθηκαν να πληρώσουν οι κύπριοι πολίτες, ο κίνδυνος ή και η απώλεια περιουσιών, η αύξηση της ανεργίας με ότι αυτό συνεπάγεται, είναι αποτέλεσμα της κακής οικονομικής πολιτικής που ξεκίνησε η προηγούμενη κυβέρνηση και ολοκλήρωσε η σημερινή.

Ως εκ τούτου, ούτε η ηγεσία του ΔΗΣΥ ούτε η ηγεσία του ΑΚΕΛ και οι υποψήφιοι που υποστηρίζουν, μπορούν να αντιπαρατίθενται και να συγκρούονται για τα θέματα της οικονομίας. Πολύ δε περισσότερο δεν μπορούν να υπόσχονται καλύτερη διαχείριση της οικονομικής κατάστασης και αυτό επειδή:

  • Ο Δημήτρης Χριστόφιας με λανθασμένες πολιτικές αποφάσεις δημιούργησε ένα έλλειμμα περίπου 13,5δις και ανέβασε το δημόσιο χρέος από το 48,5% στο στο72% του ΑΕΠ.
  • Στην ίδια κατεύθυνση η κυβέρνηση Νίκου Αναστασιάδη με τις τεράστιες ευθύνες που έχει για το κούρεμα αλλά και για την παραχώρηση των υποκαταστημάτων των κυπριακών τραπεζών στην Ελλάδα, έφερε ένα μεγάλο πλήγμα στην Κυπριακή οικονομία.

Αυτοί που θέλουν την πραγματική αλλαγή στα θέματα της οικονομίας δεν έχουν παρά να συνεργαστούν με τις δυνάμεις της αλλαγής και όχι να κάνουν επιλογές που υποβοηθούν την υποψηφιότητα του Νίκου Αναστασιάδη.

Λευκωσία, 4 Σεπτεμβρίου 2017

You may also like