ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΚΟΙΝΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΗΚΟ, ΕΔΕΚ, ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ, ΟΙΚΟΛΟΓΩΝ – ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΑΥΤΟΝΟΜΗΣ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑΣ

ΔΗΚΟ-ΕΔΕΚ-ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ-ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ

Τρίτη δημόσια καταγγελία κατά του Αβέρωφ Νεοφύτου και του επιτελείου Αναστασιάδη

O κ. Αβέρωφ Νεοφύτου, Πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Οικονομικών, Πρόεδρος του ΔΗΣΥ και επιτελάρχης του Νίκου Αναστασιάδη, μετήλθε όλων των ειδών αντιδεοντολογικής συμπεριφοράς, συμπεριλαμβανομένης και της απουσίας από τη σημερινή συνεδρίαση της Επιτροπής Οικονομικών της Βουλής, με μόνο στόχο να μην συζητηθεί η πρόταση νόμου του υποψήφιου Προέδρου της Δημοκρατίας, Νικόλα Παπαδόπουλου, με την οποία θα καθίστατο το Ταμείο Αλληλεγγύης βιώσιμο και θα συνέβαλλε στην σταδιακή αποζημίωση των θυμάτων του κουρέματος του 2013, καταθετών, κάτοχων αξιογράφων και δικαιούχων ταμείων προνοίας και συντάξεων.

Είναι η τρίτη δημόσια καταγγελία, στην οποία προβαίνουν, το Δημοκρατικό Κόμμα, το Κίνημα Σοσιαλδημοκρατών ΕΔΕΚ, το Κίνημα Αλληλεγγύη, το Κίνημα Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών και η Αυτόνομη Πλατφόρμα.

Ο κ. Αβέρωφ Νεοφύτου παρεμπόδισε μέχρι τέλους τη συζήτηση της πρότασης νόμου του Νικόλα Παπαδόπουλου για τη θεσμοθέτηση των εμβασμάτων στο Ταμείο Αλληλεγγύης, πιστεύοντας πως θα καταφέρει να παραπλανήσει το λαό και να αποκρύψει ότι η κυβερνητική πρόταση δεν έχει καμία προοπτική να προχωρήσει στην αποζημίωση των πληγέντων από το κούρεμα.

Ο επιτελάρχης του Νίκου Αναστασιάδη πέτυχε την μικροπρεπή μεθόδευση του.

Δεν θα μπορέσει όμως να παρεμποδίσει τις Δυνάμεις της Αλλαγής να μεταφέρουν στο λαό τις προτάσεις του Νικόλα Παπαδόπουλου.

Δεν θα μπορέσει να καλύψει την ανεπάρκεια των κυβερνητικών, ανούσιων εξαγγελιών.

Εμείς, συνεχίζουμε τον αγώνα μας και την πορεία στο λαό, μια πορεία που θα καταλήξει σε νίκη του Νικόλα Παπαδόπουλου και των Δυνάμεων της Αλλαγής στις 4 Φεβρουαρίου.

Μία νίκη, που θα είναι νίκη του ίδιου του λαού.

 

4 Δεκεμβρίου 2017

You may also like