ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Η προκλητική συμμετοχή των στελεχών της κυβέρνησης στην προεκλογική εκστρατεία του κ. Αναστασιάδη υποδηλώνει την ανησυχία που κυριεύει το επιτελείο του

Με τη Δυναμη της γενιας μας

Η μαζική, πια, απροκάλυπτη και συνάμα προκλητική συμμέτοχή των στελεχών της κυβέρνησης στην προεκλογική εκστρατεία του κ. Αναστασιάδη υποδηλώνει δύο στοιχεία:

  1. Την ανησυχία που άρχισε να κυριεύει το επιτελείο του Νίκου Αναστασιάδη από το αποτέλεσμα των δημοσκοπήσεων. Κυρίως ότι στον δεύτερο γύρο μία εκλογική αναμέτρηση με τον Νικόλα Παπαδόπουλο καθιστά την εκλογή του Νίκου Αναστασιάδη αμφίβολη εάν όχι στο τέλος αδύνατη.
  2. Η έλλειψη σεβασμού έναντι του φορολογούμενου πολίτη με την αδιανόητη χρήση υπηρεσιακών αυτοκινήτων και κυρίως με την έμμεση χρηματοδότηση από τα χρήματα του κρατικού προϋπολογισμού της προεκλογικής εκστρατείας του Νίκου Αναστασιάδη.

Η συμπεριφορά αυτή προκαλεί εύλογα ερωτηματικά: για πόσο η σημερινή κυβέρνηση θα συνεχίσει την κατάχρηση εξουσίας που της ανέθεσε ο λαός, εμπλέκοντας αυθαίρετα υπουργούς και χρησιμοποιώντας έμμεσα τα χρήματα του κρατικού προϋπολογισμού στην προεκλογική εκστρατεία του Νίκου Αναστασιάδη;

 

Λευκωσία, 15 Δεκεμβρίου 2017

You may also like

ΝΙΚΟΛΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ

ΕΔΕΚ ΓΡΟΘΙΑ

ΕΔΕΚ

ΕΝΥΠΟΘΗΚΑ ΜΕΔ

ΝΙΚΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ