ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Η κυβέρνηση δεν έχει κανένα πρακτικό μέτρο αντιμετώπισης των τετελεσμένων που προσπαθεί να επιβάλει το κατοχικό καθεστώς

Η περίκλειστη πόλη της Αμμοχώστου

Ανεξάρτητα αν ευσταθούν ή όχι οι πληροφορίες που φτάνουν από τα κατεχόμενα σχετικά με την τουριστική ανάπτυξη της περίκλειστης πόλης της Αμμοχώστου, αυτό που είναι πλέον δεδομένο είναι ότι το κατοχικό καθεστώς υποστηριζόμενο από την Τουρκία προχωρεί στη δημιουργία νέων τετελεσμένων σε βάρος της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Λυπούμαστε να παρατηρήσουμε ότι δυστυχώς ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας και η κυβέρνηση, παρά τις συνεχόμενες προκλήσεις που έρχονται από το κατοχικό καθεστώς, μέχρι στιγμής πέρα από διακηρύξεις δεν έλαβε κανένα πρακτικό μέτρο αντιμετώπισης του ζητήματος.

Από τις 7 Αυγούστου ζητήσαμε μέσω επιστολής από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας συνάντηση για να συζητήσουμε αυτά τα ζητήματα και να καταθέσουμε συγκεκριμένες προτάσεις. Μέχρι στιγμής δεν υπήρχε καμία απολύτως απάντηση.

Διαπιστώνουμε πως με αυτές τις πράξεις και με αυτή την στάση, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας οδηγεί τον τόπο στην διχοτόμηση.

 

 

Λευκωσία, 22 Νοεμβρίου 2017

You may also like