ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Η ΕΔΕΚ τιμά την 57η επέτειο της Κυπριακής Ανεξαρτησίας

Το Κ.Σ. ΕΔΕΚ τιμά την ιστορική επέτειο της Κυπριακής Ανεξαρτησίας και μαζί με αυτή τιμά όλους τους ήρωες που αγωνίστηκαν κατά τον εθνικοαπελευθερωτικό – αντιαποικιακό αγώνα του 1955 – 1959 αλλά και όσους αγωνίστηκαν για τη διατήρηση της Κυπριακής Δημοκρατίας εδώ και σχεδόν πέντε δεκαετίες.

Οι συνωμοσίες, παγίδες, εξωτερικές επεμβάσεις και δόλιες προσπάθειες όσων εντός και εκτός Κύπρου επιχείρησαν (και επιχειρούν) την κατάλυσή της Κυπριακής Δημοκρατίας και της επιβολή λύσης αντίθετης με τα συμφέροντα του κυπριακού λαού, θα βρίσκουν απέναντί τους την ΕΔΕΚ που ήταν και είναι πάντα παρούσα σε όλους τους αγώνες για την προάσπισή της.

Με αφορμή αυτή την ιστορική επέτειο επαναδιατυπώνουμε την ανάγκη για μία Νέα Στρατηγική που θα σχετίζει τις προσπάθειες όσων εδώ και χρόνια με τις υποχωρήσεις τους υποβαθμίζουν την Κυπριακή Δημοκρατία και αναβαθμίζουν το ψευδοκράτος.

Το Κ.Σ. ΕΔΕΚ δηλώνει πίστη στον αγώνα για διαφύλαξη και ενίσχυση της Κυπριακής Δημοκρατίας. Δηλώνει πίστη στη Νέα Στρατηγική για την Κυπριακή Δημοκρατία και τη λύση του Κυπριακού που θα ικανοποιεί τα συμφέροντα και τις ανάγκες των Κυπρίων και μόνο αυτών.

You may also like

ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑ

ΛΟΥΤ