ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΕΡΓΩΝ ΑΝΑΠΛΑΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΠΑΦΟΥ

παφος προεκλογικη

Η Επαρχιακή Επιτροπή Πάφου του Κ.Σ. ΕΔΕΚ εκφράζει την αντίθεσή της και τη δυσαρέσκειά της για την ατυχή απόφαση του Δημάρχου Πάφου και μελών του Δημοτικού Συμβουλίου να πραγματοποιηθεί τελετή εγκαινίων αριθμού έργων ανάπλασης στο κέντρο της πόλης μας τα οποία δεν έχουν ολοκληρωθεί ή/και παραληφθεί επίσημα.

Η πάγια τακτική του Δήμου να μην πραγματοποιούνται εγκαίνια σε έργα λίγους μήνες πριν τις εκλογές παραβιάστηκε από τον νυν Δήμαρχο Φαίδων Φαίδωνος για καθαρά προεκλογικούς σκοπούς τη στιγμή μάλιστα που ο ίδιος δηλώνει ακομμάτιστος και ανεξάρτητος.

Η κυβέρνηση εάν πραγματικά νοιαζόταν για την Πάφο έπρεπε να εγκαινιάσει κάποια από τα μεγάλα έργα υποδομής και ανάπτυξης τα οποία παραμένουν στο ράφι, όπως είναι ο δρόμος Πόλης Χρυσοχούς, ο δρόμος Κάτω Πάφου – Αεροδρομίου, το Διαχειριστικό Σχέδιο Ακάμα, η Δημόσια Πανεπιστημιακή Σχολή, το Νέο Αρχαιολογικό Μουσείο, η Προβλήτα για Κρουαζιερόπλοια, κ.ο.κ.

Η κυβέρνηση θα εγκαινιάσει έργα τα οποία υλοποιήθηκαν χάριν στις προσπάθειες του Δήμου Πάφου, του Πάφος2017, φορέων και παραγόντων της πόλης και μάλιστα με ευρωπαϊκά κονδύλια. Η ενέργεια τους μας θυμίζει τη λαϊκή ρήση: «μνημονεύουν με ξένα κόλλυβα».  Δυστυχώς, και για την Πάφο εφαρμόζεται η πολιτική της κορδέλας και της ψαλίδας με τις πλάτες της τοπικής αρχής. Οι πολίτες έχουν κατανοήσει πλήρως τις σκοπιμότητες και τα επικοινωνιακά παιχνίδια του Δημάρχου Πάφου και της κυβέρνησης.  Το Δημοτικό Μέγαρο εδώ και βδομάδες χρησιμοποιείται ως προεκλογικό κέντρο του υποψήφιου Νίκου Αναστασιάδη και μάλιστα με υψηλό κόστος που θα επωμιστούν οι ίδιοι πολίτες. Γίνεται μια άνευ προηγουμένου εκστρατεία δήθεν για τα εγκαίνια τα οποία χρησιμοποιούνται ως πρόσχημα για την προσέλευση κόσμου στην τελετή που θα μιλήσει ο υποψήφιος πρόεδρος Νίκος Αναστασιάδης.

Η Πάφος βίωσε πάλι άλλη μια πενταετία κρατικής αστοργίας και αδιαφορίας και ο λαός της θα δώσει την πρέπουσα απάντηση στις εκλογές. Είναι ξεκάθαρο πλέον ότι ο τόπος χρειάζεται αλλαγή.

 

 

Ε.Ε. Κ.Σ. ΕΔΕΚ Πάφου

6 Δεκεμβρίου 2017

You may also like