ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Αποτέλεσμα πανικού οι κινήσεις των ηγεσιών ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ

Η ηγεσία του ΔΗΣΥ και του ΑΚΕΛ είναι ώρα να εγκαταλείψουν την προσπάθεια να αποσείσουν τις τεράστιες ευθύνες που έχουν για την κατάληξη της Πενταμερούς Διάσκεψης στο Κραν Μοντανά και για τις επικίνδυνες παραχωρήσεις στις οποίες έχουν προβεί για τις οποίες στο τέλος ο Γενικός Γραμματέας του ΟΗΕ επέρριψε ευθύνες στη δική μας πλευρά για το ναυάγιο, σε ποσοστό 50% και όχι αποκλειστικά στην Τουρκία όπως θα έπρεπε.

Είναι ώρα οι δύο ηγεσίες να ξεκαθαρίζουν με υπευθυνότητα στο λαό:

  • Γιατί αποδέχονται εκ περιτροπής προεδρία;
  • Γιατί αποδέχθηκαν την αριθμητική εξίσωση και τα βέτο;
  • Γιατί αποδέχθηκαν οι έποικοι, οι παράνομοι χρήστες, να έχουν τον πρώτο λόγο στις περιουσίες των Ελληνοκυπρίων;
  • Γιατί αποδέχθηκαν να παραχωρήσουν τις 4 ελευθερίες στους Τούρκους υπηκόους;
  • Αυτή είναι η ουσία. Και η προσπάθειά τους να ξεφύγουν από αυτές τις απαντήσεις δεν πείθει κανέναν.

Όσον αφορά τον κ. Προδρόμου, οφείλει να δικαιολογήσει τη σημερινή του στάση και τις σημερινές του θέσεις σε σχέση με τις θέσεις και τη στάση που τηρούσε το 2003-2004. Αντί ο κ. Προδρόμου να διερωτάται ποια είναι η θέση του Νικόλα Παπαδόπουλου, ας πει ο ίδιο ποια ήταν η θέση του για τον Νίκο Αναστασιάδη το 2003-2004.

Όλες αυτές οι παρεμβάσεις και οι ενέργειες των ηγεσιών ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ είναι αποτέλεσμα πανικού διότι επανειλημμένα οι δημοσκοπήσεις επιβεβαιώνουν ότι ο Νικόλας Παπαδόπουλος είναι ο επικρατέστερος να περάσει στο δεύτερο γύρο και γι’ αυτό ανησυχούν ιδιαίτερα για τη μη επανεκλογή του Νίκου Αναστασιάδη.

Λευκωσία, 17 Νοεμβρίου 2017

You may also like