ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Αντικατοχικές εκδηλώσεις ΕΔΕΚ

Αντικατοχική Εκδήλωση ΕΔΕΚ Λάρνακας

Η ΕΔΕΚ σε συνεργασία με τις επαρχιακές επιτροπές και τις τοπικές οργανώσεις του κόμματος, διοργανώνει τις πιο κάτω αντικατοχικές εκδηλώσεις και καλεί όλους εσάς να παρευρεθείτε για να καταδικάσουμε το προδοτικό πραξικόπημα και την τουρκική Εισβολή του 1974, για να στείλουμε ξανά το αίτημά μας για απελευθέρωση και για μια δίκαιη, δημοκρατική και βιώσιμη λύση:

  • Σάββατο 15 Ιουλίου στις 10.15π.μ. στο Μνημείο του πρωτομάρτυρα της Δημοκρατίας, Κόκου Φωτίου, στη Λάρνακα. Στην εκδήλωση θα μιλήσει η Αναπληρωτής Πρόεδρος της ΕΔΕΚ, Μαρία Βασιλειάδου.
  • Τετάρτη 18 Ιουλίου στις 8.00μ.μ. στην πλατεία Γεροσκήπου. Την εκδήλωση θα χαιρετίσει ο Σύνδεσμος Αντιστασιακών Γεροσκήπου και ο Νικόλας Παπαδόπουλος, υποψήφιος Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας. Θα ακολουθήσει ομιλία από τον Πρόεδρο της ΕΔΕΚ, Μαρίνο Σιζόπουλο.
  • Τετάρτη 19 Ιουλίου και ώρα 8:00μ.μ . στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Αμμοχώστου στην Δερύνεια. Την εκδήλωση θα χαιρετίσουν ο Λευτέρης Ανδρέου, Ά Αντιπρόεδρος της ΕΔΕΚ, ο Μαρίνος Σιζόπουλος, Πρόεδρος της ΕΔΕΚ και ο Νικόλας Παπαδόπουλος, Υποψήφιος Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας. Η εκδήλωση θα ολοκληρωθεί με καλλιτεχνικό πρόγραμμα.
  • Στις 20 Ιουλίου στις 7.30μ.μ. τα κόμματα ΔΗΚΟ, ΕΔΕΚ και Αλληλεγγύη συνδιοργανώνουν αντικατοχική εκδήλωση στο Άγαλμα της Ελευθερίας. Στην εκδήλωση θα μιλήσει ο Νικόλα Παπαδόπουλος, Υποψήφιος Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας.

You may also like