ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Αποχώρηση από τη Δημοτική Ομάδα ΕΔΕΚ Λεμεσού

Με σημερινή επιστολή του, που στάλθηκε στο Πολιτικό Γραφείο της ΕΔΕΚ ο μέχρι πρότινος Δημοτικός Σύμβουλος κ. Πρόδρομος Ττοπουζής, της Δημοτικής Ομάδας της ΕΔΕΚ Λεμεσού ανακοινώνει την ανεξαρτοποίηση του, επικαλούμενος λόγους που καμιά σχέση δεν έχουν με την πραγματικότητα.

Προς αποκατάσταση της αλήθειας ο κ. Πρόδρομος Ττοπουζής παραπέμπεται ενώπιον του Πολιτικού Γραφείου που θα συνεδριάσει την Πέμπτη 8/9/16 για αντικομματική και αντιδεοντολογική δραστηριότητα.

Δίδεται στη δημοσιότητα απαντητική επιστολή του Γραμματέα της Κ.Ε. του Κ.Σ. ΕΔΕΚ Χρυσού Τουλούπη προς τον κ. Πρόδρομο Ττοπουζή για ολοκληρωμένη πληροφόρηση.


Απαντητική επιστολή του Γραμματέα της Κ.Ε. του Κ.Σ. ΕΔΕΚ Χρυσού Τουλούπη

προς τον κ. Πρόδρομο Ττοπουζή

Λευκωσία
6 Σεπτεμβρίου 2016

Συναγωνιστή,

Αναφέρομαι στην επιστολή σας ημερομηνίας 6/9/2016 και σας πληροφορώ ότι την έχω αποστείλει στον Πρόεδρο την Επαρχιακής Επιτροπής Λεμεσού για να τροχιοδρομήσει τις ενδεικνυόμενες ενέργειες στο Δήμο Λεμεσού.

2. Με την ευκαιρία να σας ευχαριστήσω για τις υπηρεσίες σας, στη Δημοτική Ομάδα της ΕΔΕΚ Λεμεσού και παρακαλώ πως λόγοι πολιτικής ηθικής επιβάλλουν την επιστροφή της έδρας που καταβάλατε με τον συνδυασμό της ΕΔΕΚ Λεμεσού.

3. Επίσης σας υπενθυμίζω ότι την Πέμπτη 8/9/16 στη συνεδρία του Πολιτικού Γραφείου θα συζητηθεί θέμα αντικομματικής και αντιδεοντολογικής δραστηριότητας σας και η παρουσία σας θα ήταν ιδιαίτερα επιθυμητή για να αντικρούσετε τους οποιουσδήποτε ισχυρισμούς εναντίον σας.

Σας ευχαριστώ και είμαι πάντοτε στη διάθεση σας.

Με συναγωνιστικούς χαιρετισμούς

Χρυσός Τουλούπης
Γραμματέας Κ.Ε Κ.Σ. ΕΔΕΚ