ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Να λάμψει η αλήθεια στο σκάνδαλο των… botox

Καλούμε το Γενικό Εισαγγελέα να εξετάσει άμεσα και σε βάθος το σκάνδαλο των… botox. Δεν θα σιωπήσουμε μέχρι να ολοκληρωθούν οι έρευνες και να λάμψει η αλήθεια στο συγκεκριμένο ζήτημα.

Σημειώνουμε ότι ούτε η ΕΔΕΚ ούτε ο άμεσα ενδιαφερόμενος και Πρόεδρος του Κόμματος, έχουν μέχρι στιγμής ενημερωθεί επίσημα για την καταγγελία την οποία κάποιοι έσπευσαν να διαρρεύσουν επιλεκτικά στον Τύπο.

Δεν θα ασχοληθούμε με την ουσία της καταγγελίας για την οποία ο κάθε καλόπιστος και αντικειμενικός παρατηρητής κατανοεί ότι είναι ανυπόστατη και ανύπαρκτη.

Ωστόσο, η φύση της καταγγελίας, η επιλεκτική διαρροή της και η χρονική στιγμή η οποία επιλέχθηκε να δημοσιοποιηθεί, δημιουργούν βάσιμα ερωτήματα για τις πραγματικές σκοπιμότητες όσων κρύβονται πίσω από αυτή την υπόθεση και τους πολιτικούς στόχους που θέλουν να εξυπηρετήσουν.

Η ΕΔΕΚ διαβεβαιώνει τους πολίτες ότι θα συνεχίσει να ασκεί πιέσεις για να λάμψει η αλήθεια για τα σκάνδαλα της Focus, των συμπέθερων, το παράνομο σπάσιμο γραμματίων πριν και μετά το κούρεμα, τη λεηλασία της Λαϊκής Τράπεζας αλλά και όλες εκείνες τις υποθέσεις διαπλοκής και διαφθοράς που οδήγησαν στην κατάρρευση της κυπριακής οικονομίας και καταδίκασαν μια κοινωνία σε εξαθλίωση.

Όπως επίσης θα επιμείνουμε μέχρι τέλους να λάμψει η αλήθεια στο σκάνδαλο των… bottox.