ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Επιστολή Κ.Ο. Αθήνας προς Π.Γ. ΕΔΕΚ

Κ.Ο. ΑΘΗΝΑΣ
Πρός
Αναπληρωτή Πρόεδρο Κ.Σ.ΕΔΕΚ
Μέλη του Πολιτικού Γραφείου Κ.Σ.ΕΔΕΚ
Κοινοποίηση
Γιαννακη Ομήρου Πρόεδρο  Κ.Σ.ΕΔΕΚ
15 Ιαννουαρίου  2015

Αγαπητοί  Συναγωνιστές /Συναγωνίστριες
Η Γραμματεία της Κ.Ο. Αθήνας του Κ.Σ. ΕΔΕΚ συνήλθε εκτάκτως σήμερα Πέμπτη, 15 Ιανουαρίου 2015 και συζήτησε το θέμα της παραίτησης από την θέση του Προέδρου του Κινήματος, του συναγωνιστή Γιαννάκη Ομήρου.
Η Γραμματεία ομόφωνα εκφράζει την βαθύτατη θλίψη της για την παραίτηση του Προέδρου, η οποία δυστυχώς προήλθε από απαράδεκτες ενέργειες, ψιθύρους και συστηματική υπονόμευση από στελέχη του κινήματος.
Η  Κ.Ο. Αθήνας, θεωρεί ότι ο συναγωνιστής  πρόεδρος Γιαννάκης Ομήρου, αποτελεί ανεκτίμητο κεφάλαιο για την ΕΔΕΚ και την Κύπρο και οφείλουμε όλοι να το διαφυλάξουμε.
Κατανοούμε την ευαισθησία του Προέδρου, γιατί γνωρίζουμε την πίστη του σε αρχές και αξίες.  Συνεπώς σεβόμαστε την απόφαση του.  Όμως ταυτόχρονα είναι εδραία η πεποίθηση , πως σε αυτή τη φάση η παρουσία του στην ηγεσία του κινήματος είναι η απαραίτητη, προκειμένου αυτό να διατηρήσει την ενότητα του και να ξεπεράσει την κρίση .
Τον καλούμε λοιπόν, σύμφωνα με τις πρόνοιες του καταστατικού του κινήματος μας, να αναλάβει και πάλι τα ηνία, για καλό της ΕΔΕΚ και του τόπου.

Ο Πρόεδρος      Τα μέλη της Γραμματείας

Γρηγόρης Κουνναμάς                     Ανδρέας Δημητρίου
       Ανδρέας Κυριακίδης
       Λεωνίδας Μασσοστασής
       Λευτέρης Κωνσταντινίδης
       Χρήστος Ρούσσος
       Ελένη Αντωνιάδου
       Ελπίδα Παναγή
       Ζαχαρίας Τσίρτος
       Κυριάκος Θεοφίλου
       Ανδρέας Μιχαήλ